Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor sanlıurfa 4 Yaralı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

11 Nisan- Araban Maçında Olaylar Çıktı
Maç başladığı andan itibaren yaklaşık 10 dakkika boyunca sahaya atılan  meşale ve torpiler maçın durmasına sebep oldu. Saha'ya atılan yabancı maddeler toplandıktan sonra maç kaldığı yerden devam etti. Şanlıurfa GAP Arena stadyumunda oynanan 11 Nisan- Araban  BAL ligi maçının ilk dakikalarında olaylar çıktı. Gap Arena 1 nolu sahada 11 Nisanspor ile Araban Belediyespor arasında oynanan şampiyonluk maçında ilk yarıyı Araban Belediyespor 1-0 önde tamamladı. 
Maçın 2. yarısına hızlı başlayan 11 Nisanspor 90+4 bulduğu golle durumu 1-1 yaptı. Maç 1-1 tamamlandıktan sonra olaylar çıktı. Olaylar saha içinde ve saha dışında sürdü. Araban Belediyespor takımı maç sonunda soyunma odasını darmadağı ettiler. Camları kırıp klimayı yerinde söktüler. Soyunma odaları ve lavabolar kullanılmaz hale geldi.
Bir başka temsilcimiz Karaköprü Belediyespor deplasmanda Şehitkamil Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek ligin son haftasına 5

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49