2.Devre yapılan transferlerde taraftar umutlanmıştı Play- Off oynar diye fakat ikinci yarı oynanan 4 maçta alınan 2 yenilgi 1 beraberlik ve 1 galibiyet sonrası taraftarın da Play-Off için umudu kalmadı. Benim düşüncem bu sezon ligden düşmeyiz bir sonraki sezon bu futbolcu kardeşlerimiz ile tekrar anlaşma sağlanır ve kadroyu bozmadan 2-3 takviye ile süper lige çıkarız diye düşünüyorum. Bir üst lige çıkmak için mevcut kadroyu korumak gerekiyor, Ptt 1 ligden bir üst lige çıkan takımlar her sene kadrosunu koruyup emin adımlar ile üst tura çıkıyor.Şanlıurfaspor yönetiminin yapmış olduğu hatalardan biride bu takım her sene sil baştan değişiyor bu şekil başarı gelirse tesadüf olur diye düşünüyorum.
Teknik direktör Tugay Kerimoğlu hoca Samsunspor yenilgisi sonrası maç sonrası yapması gereken basın açıklamasını 1 dakika da tamamlamış olması basın mensupları arkadaşlara hakaret olarak sayıyorum, Oysa ki ilk geldiği günde yapmış olduğu basın açıklamasında basın,yönetim,taraftar,futbolcular ve teknik ekiple başarının geleceğini söyleyen kendisi ama bu hareketi geçmişteki açıklamasını doğrulamıyor bu yapmış olduğu hareketin kimseye faydası olmaz unutmayalım ki Şanlıurfaspor kalıcı sizler geçicisiniz bu kulüpte bu olayın da
2015-2016 Futbol sezonun da Şanlıurfaspor deplasman da 11 maç da hiç galip gelmemiş bir takım, bu hafta sonu yine deplasman da Giresunspor maçımız var benim galibiyet için umudum yok bu maçtan alınacak en iyi sonuç yine beraberlik olur diye düşünüyorum. Takım olarak güzel futbol oynuyor olabiliriz fakat iyi oynayan takıma puan vermiyorlar, berabere ve galip gelen takıma puan veriliyor.
Bu takımın arkasın da Fethi Şimşek ve yönetim kurulu var Tugay hoca ve yardımcıları bunu iyi değerlendirmesi lazım, ikinci yarı ve milli maç arası lige verilen arada 5 yıldız otellerde konaklama yaptılar bu yönetim tüm imkanları size sağlıyor ise sizlerde bu takımı bu sene ligde tutup bir sonraki sene için gerekli çalışmaları yapmanız lazım
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49