Şanlıurfaspor store’nin olmamasını yıllardır çok eleştirmiştik, nitekim Fethi Şimşek başkan taraftarın bu isteğini yerine getirerek bu eksikliği giderdi ve Şanlıurfaspor storeyi 2 sezon önce açtı, orijinal formalar,atkılar,bayraklar vb süs eşyaları ile mağaza donatıldı.İşletme sahibi sayın Ahmet Öncel abimiz satış konusunda bu güne kadar Şanlıurfaspor taraftarının fazla ilgi göstermediğini ve yapılan bu güzel yatırımda sıkıntılar yaşamaktayız, oysa ki daha büyük projelerimiz ve düşüncelerimiz vardı daha geniş ürün yelpazesi ile mağazamızı süslemek isterdik ama şu ana kadar ki satışlara bakarak bunu gerçekleştiremiyoruz.
 
2 yıl süre içerisinde Şanlıurfaspor store mağazasında 700 adet orijinal forma satışı gerçekleşmiş ama bu satışın yarısından fazlasını hatır gönül ile satışı gerçekleşmiş olanlar buda Şanlıurfa’nın tek marka değeri olan Şanlıurfaspor taraftarına yakışmıyor diye düşünüyorum. Şanlıurfa’ya gelen yerli turistler daha çok ilgi gösteriyor birde gurbette yaşayan Şanlıurfalılar de sahip çıkmaya çalışıyor ama bu ise yeterli olmuyor.
 
Şanlıurfaspor ile ilgili kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının yaptıracakları forma ve atkı gibi ürünlerde siparişini Şanlıurfaspor store mağazasından verilir ise hiç değilse bu işletmeye katkı sağlanır ve daha güzel ürünlerinde gelmesi sağlanır.
 
Yine Şanlıurfapor taraftarı geç kalmış değil,bu işletmeye destek olalım. Bu sezon Şanlıurfaspor için inşallah farkı olacak, store mağazamız taraftarımız içinde çeşitli kampanyalar yaparak bu sezon tribünleri karnaval havasına çevirmek istiyor.
 
Şanlıurfaspor store mağazasının yeni yeri Mehmet Akif Ersoy cad. Aksoy camii karşısında hizmet vermeye başladı,biz taraftarlara düşen 1 kalem dahi store mağazasından alınırsa bu işletmeye katkı sağlamış oluruz herkes elinden geleni yapacağından hiç şüphem yok.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49