2013-2014 Futbol Sezonuna Şampiyonluk Parolası ile Sahaya Çıkan Şanlıurfaspor İzmir Ekibi Karşıyakaspor ' a 1 Puanı Hediye Etti.

Gap arena stadyumunda havanın sıcaklığı 35 derece olmasına rağmen yaklaşık 18 bin civarında taraftar maçı izledi. Şanlıurfaspor maça iyi başlamadı Karşıyakaspor sağlı sollu ataklarla Şanlıurfaspor kalesine gelmeye başladı. Karşıyakaspor bir topu direkten döndükten sonra ceza sahası dışında kullanılan serbest vuruşu ceza sahası içerisinde bulunan Ofaedu kafa vuruşu ile Karşıyakaspor öne geçti,golü yedikten sonra Şanlıurfaspor kendine geldi ve normal futbolunu oynamaya başladı nitekim İsmail haktan odabaşı ile golü bulduk ve beraberliği yakaladık ilk yarı böyle bitti.

2.yarı Şanlıurfaspor'da sahneye yine İsmail Hakdan Odabaşı çıktı sol kanattan müthiş ortasını takip eden Sanko ile 2-1 öne geçtik takım biraz daha iyi oynamaya başladı bu gol dan sonra sayısız pozisyonlarından yararlanamadı.hava sıcaklı ile takımın yorgunluğu iyice görüldü Şanlıurfaspor takım olarak geriye çekildi ikinci yarıda Karşıyakaspor'da oyuna giren kemal 87 dakikada düzgün vuruşu ile takımını beraberliği getirdi.

kaleci sorunu olduğunu söylemiştik dün gece gördük ki Fevzi çok güven vermedi Yavuz iyi ki bu takıma dahil edilmiş yoksa kalede ilerleyen haftalarda sorun yaşaya bilirdik. Raşit Çetiner hoca Karşıyakaspor maçın da gereken eksiklikleri görüp manisapor maçına kadar bu eksiklikleri gidermesini bekliyoruz.

unutmayalık ki kamuoyunun ve taraftarın bu takımdan beklentileri çok büyük bunuda göz önündü bulunduralım Şanlıurfaspor' a desteğimizi bırakmayalım şuana kadar 7000 bin kombine bilet satılmış bu şampiyon takım taraftarına yakışmıyor.

İlerleyen haftalarda takımıza başarılar diliyorum.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49