Şanlıurfaspor da işler yolunda gitmiyor 2 haftadır oynanan rezil futbol ile taraftarları üzmeye devam ediyor,geçen hafta sonu İstanbul da oynanan Karagümrük maçı mağlubiyetini sunu çime bağladı Ali hoca, tamam dedik olabilir Şampiyonluk yolunda bir kazadır diyelim geçiştirelim ama kendi sahanda oynanan ligin orta sıralarındaki Konya Anadolu Selçuk spor maçında oynanan futbol bizleri derinden üzmüştür. Takıma dahil edilen transferlerden İsmail Güven ve Yasin Ozan’ın ne yaptıkları belli değil, bunlara Artun’un formsuzluğu da eklenince takım vasatın altında kaldı Artun’un 41 dakika da savunmanın hatasında alda at dediği pozisyonu kaçırdı bu pozisyondan sonra takımın kimyası da bozuldu bu oyun sistemi ve bu kafayla adama sormazlar mı nasıl şampiyon olacaksın hadi Play-Off gittim burada da ne varlık göstereceksin benim bu ruhsuz takımdan başarı geleceğine inanmıyorum.

Rakip takımlar Şanlıurfaspor’u izlediği zaman takımı sırtlayan Feridun ve Hüseyin Kalayı Markaj altına aldıkları Şanlıurfaspor’u kilitlemiş oluyorlar çünkü oyun sistemi bu oyuncular üzerine kurulmuş bariz şekilde görünüyor ve son iki hafta da rakipler bunları yaparak galibiyet de büyük pay sahibi oldular.

Konya Anadolu Selçuk maçı sonrası teknik direktör Ali Tandoğan ve ekibinin istifa etmesi sadece taraftarın maç sırasında ^ Söylesene Ali Hoca Takım Neden Oynamıyor ^ sloganı sonrası alınan bir karar değildir. 2 haftadır alınan kötü sonuçlar üst üste olunca bu kararı aldı , Yönetim kurulu yeni getireceği hocayı iyi seçmesi gerekiyor yapılacak yanlış bir seçimde bu senenin emeğini heba etmiş olacaklardır.

Halil Köçer ve Fevzi Özkan’ın sakatlıkları da şansızlık oldu bu takım da orta saha yok İsmail Güven formsuzluğunu Muhammed Gönülacar veya Fahri Tatan ile kapatabiliriz, umarım Fethiye spor maçında kötü gidişe son veririz.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48