Her iki takım acısından alt sıralardan kurtulma adına çok önemli olan maçta deplasmanda çok iyi oynayan Şanlıurfaspor galip geldi.
Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı Gaziantep bbspor’a yenilince bu hafta oynayacağımız 1461 Trabzonspor maçı çok önem kazandı.Sezon başından bu yana belki de İdeal 11 ile sahada olan Şanlıurfaspor olması gereken çift forvet Zenke ve Banahane ile sahaya çıkması kendi adıma bu maçtan galip geleceğimize inanmıştım ve beklenen oldu Şanlıurfaspor galibiyeti tam 4 gol atarak geldi.Maçta yaşanan tüm pozisyonları yerinde gören ve düdük çalan bir hakem vardı oyunun gollü bitmesi ve iyi mücadele olmasında hakem üçlüsünün oyunu iyi oyunu okumalarıda etkili oldu.
Şanlıurfaspor defansta iyi mücadele etti uyum sorunu yoktu ama yenilen ilk 2 golde keleci Fevzi’nin zamanlama hatasından kaynaklanan pozisyonlarda goller yedik ama kaleci Fevzi maç 4-2 üstünlüğümüz ile devam ederken ceza sahasında yaşanan pozisyonda Sanko’un eline çarpması sonucu 1461 Trabzon spor 73 dk penaltı kazandı Barış Memişin kullandığı penaltıyı Kaleci Fevzi Kurtardı ve adeta yemiş olduğu hatalı 2 golü kendi adına telefi etmiş oldu.
İki kardeş takım adına centilmence geçen maçta 1461 Trabzonlu 2 Numaralı Göksu’nun maçta bir hayri hırçın olması maçın tansiyonunu yükselmeden sağ duyulu futbolcular çokluğu ile fazla büyümeden önlenmiş oldu.
Başta Hüseyin Dağ hocayı kutluyorum başarılı olan Şanlıurfaspor futbolcularını hepsini hayrı ayrı kutluyorum ve bu galibiyeti taraftara ve yöneticilere armağan etmişlerdir diye düşünüyorum.
Önümüzdeki hafta Pazartesi saat 20:00’de kendi sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçı var, tüm Şanlıurfa taraftarı bu maçı gelerek takımlarını 90 dakika desteklemelerini istiyorum. Bilindiği üzere ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığımız ve 2-1 kazandığımız maçta bizim aleyhimize karşı ırkçı söylemleri unutmadık.Şanlıurfa’nın ne kadar vatan sever olduğunu TRT’nin de canlı yayınlayacağı maçta tüm dünyaya gösterelim.Bu maça Türk bayrağı ile maça gelsinler ve takıma destek versinler kendi adıma söylüyorum bende Türkiye Milli takım forması giyerek maça geleceğim. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48