Şanlıurfa’da son dönemlerde özelikle futbol dalında da futbolcu yetişmiyor. Çünkü yetiştiren ve önem veren yok daha önce Şanlıurfa'da spor tesisleri yok semt sahaları yok sadece 11 Nisan stadı varken yüzlerce futbolcu yetişiyordu. Tek statta günde 8 takım antrenman yaparken o dönemde Şanlıurfaspor’da tek bir yabancı futbolcu 11'de oynarken şimdi takımda Şanlıurfalı yok daha önce ilçe takımları dahil tüm Amatör maçları Merkezde 11 Nisan stadında oynanırdı o dönemlerde Şanlıurfa, da futbolcu yetişirken Şimdi neden yetişmiyor çünkü Şanlıurfalı futbolcular’da rant yok alt yapıya önem verilmiyor hep hazırdan ve çok çok yüksek maliyetli futbolcular alınıyor ve takım borç batağına giriyor alt yapıya kendi öz kaynaklarına dönmeyen takımların hiç biri Başarlı olası mümkün değil durumları da ortada..

Şanlıurfaspor’un başarlı olabilmesi için önce kalıcı gelir getiren tesislerin yapılması gerek alt yapıya önem verilmesi Şanlıurfaspor'un Başarlı ve şampiyon olabilmesi için başta sayın valimiz milletvekillerimiz Belediye başkanlarımız STK başkanlarımız iş adamlarımız zaman geçmeden güçlü ve herkes tarafından desteklenecek bir yönetim listesi oluşturulmalı başkanlığa da Şanlıurfaspor, u tarihinde 1 lığa çıkartan Kemal Saraçoğlu’nu getirmek gerek o zaman Şanlıurfaspor bu sıkıntılardan kurtulur ve şampiyon olur diye düşünüyorum.

Şanlıurfa, da teknik direktör varken biz hep yabancı hocalarla çalıştık ve Başarlı olmadık geçte olsa ben Karaköprüspor yönetimini Hüseyin dağla anlaştığı için tebrik ediyorum Karaköprüspor Hüseyin hoca ile çok Başarlı bir sezon geçireceğinden eminim..

Şanlıurfa'da daha önce tüm spor dalarında Şanlıurfa hep öndeydi salon sporlarımız başta basket voleybol güreş yüzme ve birçok spor dalarımız vardı aslında yazılacak çok şeyler var ama Şanlıurfaspor'un zarar görmemesi için şimdilik yazmıyoruz bu böyle biline…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48