Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde geçtiğimiz ay işlenen motorcu cinayeti Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Bu cinayet hepimizi üzdü çünkü Türkiye’nin en güvenli ili olan Şanlıurfa da böyle bir cinayetin işlenmesi başta yerli ve yabancı Turistleri az da olsa tedirgin etmişti. Tabi bu cinayeti aydınlatmak için Şanlıurfa Emniyeti alarma geçti ve emniyet bünyesinde uzman kişilerden bir özel ekip kuruldu, bu ekip yaklaşık 23 gün gece gündüz demeden çalışma yaparak Türkiye’nin gündemindeki cinayeti başarı ile çözdü. Bu cinayetin çözülmesi ile birlikte başta Şanlıurfa ve komşu illerde derin bir nefes aldı çünkü bu cinayet bölgeyi sarsmıştı.
Şanlıurfa Emniyetine gelince Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı’nın Şanlıurfa’ya atanması ile birlikte Emniyette çok farklı çalışmalar oldu. Eskiye nazaran hırsızlık kapkaç ve bir çok istenmeyen olaylarda azalma oldu tabi buda emniyetin başarılı çalışmaları ile oldu. Artık Şanlıurfalı huzur içerisinde rahatlıkla geceleri Ailesi ile birlikte gezebiliyor bu çok önemli bir olaydır.
Şanlıurfa da vatandaş polise güveniyor çünkü polis geceleri yatmıyor vatandaşın huzuru ve güvenini sağlamak için çalışıyor.
Halfeti Cinayetine gelince hiçbir ip ucu yokken bu cinayeti Şanlıurfa emniyeti büyük bir fedakârlık örneği göstererek çözmüştür. Ben bu cinayetin çözülmesinde emeği geçen başta Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı’na Asayişten sorumlu Sunay müdüre, , Terörle mücadele müdürüne ve katkısı olan tüm Şanlıurfa emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum. Şanlıurfa polisine Helal olsun diyorum çünkü sadece bizler değil tüm Türkiye’nin taktirini topladılar.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49