Her sezon lige şampiyonluk parolası ile başlıyoruz ama ilerleyen haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrası adım adım şampiyonluktan uzaklaşıyoruz 1969 yılında kurulan Şanlıurfaspor’un 50 yılı buruk bir şekilde geçiyor , yönetim kurulu maddi sıkıntı içerisinde taraftar da sosyal medyadan yönetimin derhal istifa etmesini bekliyor bakalım zaman bize herşeyi gösterecek 2 hafta üst üstü alınan kötü sonuçlardan sonra da gözler Emin Yetim ve yönetim kuruluna çevrildi.

Eski futbolculara olan borçlardan dolayı Şanlıurfaspor’un 2. Devre için transfer tahtasını açılmamış olması taraftarın şampiyonluk umutlarının azalmasına neden oldu, aslında herşey geç değil ama birilerinin inanması gerekiyor bu oynanan futbol bizleride mutlu etmiyor umarım biz yanılırız ve takım bu sezon şampiyon olur.

Takım içinde ki maddi sıkıntılar saha ya yansıyor futbolcuların oynadığı oyun bizleri üzüyor geçen hafta kendi sahamızda ki K. Maraşspor ve pazar günü oynanan Sivas Belediyespor maçlarındaki oynan oyun sonrası bu takımın Play - Off oynasa da birşeyler yapamayacağı izlenimleri bende arttı Ali Tandoğan hocanın sahaya sürdüğü oyunculara formayı neye göre veriliyor bunu da anlamış değilim oluşan 11 den sonra yedek kalan oyuncular da oyuna girdiklerinde bir varlık göstermemeleri akıllarda soru işaretine neden oluyor.

Teknik direktör Ali Tandoğan da oynanan kötü futbolun bir raporunu yönetim kuruluna bu hafta sunması lazım futbolcuların disiplinsiz davranışlarını olduğunu tesislerde zaman zaman futbolcular arasında gerginlikler olduğu iddaları var umarım bunlar doğru değildir eğer doğru ise yönetim kurulu bu konuda acil önlem alıp gerekli cezaları vermesi Gerekiyor.

Yönetim kurulu bu kötü gidişin faturasını kime kesecek bilemiyoruz bakalım maddi sıkıntılar aşılacak mı yoksa yönetim tamam mı diyecek bu hafta Şanlıurfaspor için hareketli geçebilir.

Bu yönetim bu sezon tek başına yanlız bırakıldı diye düşünüyorum umarım ben yanlış düşünüyorum gereken destekler verilecektir amaç memleket sevdası ise herkesin elini taşın altına atma vaktinin gelip de geçtiğini Şanlıurfaspor hepimizin takımının olduğunu unutmayalım. Ama Bu Hafta da bir gelişme olmaz ise Emin Yetim ve yönetimin kurulu İstifasını sunsun ve Vali bey gerekeni yapacaksın diye düşünüyorum

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49