Geçen hafta içi taraftar derneklerinin organize ettiği meşaleni al tesise gel kampanyasına katılan yürekli ve sevdalı Şanlıurfaspor taraftarı ben buradan kutlamak istiyorum Bandırma spor maçı öncesi takımın motivasyonunu artırmak adına ellerinden geleni yaptılar ve futbolculardan galibiyet sözü almışlardı ama, her şey söz vermek ile olsaydı şimdi açık ara şampiyon olmuştuk.
2.lig beyaz grup da oynanan 27 hafta da sonunda Altay, Bugsaş spor ve Şanlıurfaspor mağlup oldukları hafta da tüm takımlar şampiyonluğu adeta birbirlerine ikram ediyorlar bugün oynanacak olan Hacettepe & Gümüşhanespor maçı sıralamayı belirleyecek şampiyonluğun bu takımlar arasında sezon sonuna kadar da böyle devam edeceği görünüyor.
Gelelim Bandırmaspor maçına Şanlıurfapor’un şampiyonluk yolunda en kritik maça çıktı buradan alınacak bir galibiyet sezon sonu şampiyonluğu göğüslemek için büyük bir engeli daha aşmış olacaktık. Şanlıurfaspor takımı 17 dakikada kazandığı penaltıyı golcü oyuncu Hüseyin Kala ile gole çeviremeyince takımın morali bozuldu, ilerleyen dakikalarda birde Artun’un kaçırdığı pozisyonlardan sonra takım tamamen oyundan düştü ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı.
2.yarı Bandırmaspor kendi saha ve seyirci desteği ile oyuna ağırlığını koymaya başladı girmiş olduğu pozisyonları gole çeviremedi 77 dakika da sahneye Şanlıurfaspor’dan Nuri Terliksiz çıktı topun auta çıkmasını bekledi. Rakip topu Nuri’nin ayağından çaldı ve ceza sahasındaki Bandırmaspor oyuncuyu düşürmesi sonucu hiç yoktan hakem penaltı noktasını göstermesi ile yıkıldık hakem kararı tartışılır ama sen o durama getirmeyecektik maçı Nuri terliksiz Sakaryaspor maçında yenilgide büyük rol oynamıştın ve Bandırma maçında da bu yeteneğini devam ettirerek maçtan mağlup ayrılmamıza neden oldu.
Teknik direktör Ahmet Taşyürek’in bu saatten sonra tartışılmasının bir anlamı yok futbolcular saha da oynamaz ise maçında hoca ne yapısın daha kayıp edilmiş bir şey yok büyük avantajları kaçırıyoruz Şampiyonluğu ikram eden edene kalan 7 haftada az hata yapan çok puan toplayan takım şampiyon olacaktır. Umarım sezon sonu Şanlıurfaspor takımı bir üst lige çıkar.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49