Bu hafta sonu kendi sahamızda seyircisiz oynayacağımız Gümüşhanespor maçı şampiyonluğun belli olacağımız maç gibi görünüyor, yenen takım şampiyonluk için bir adım önde olacak ve son 2 haftaya girilecek. Geçen hafta sonu oynanan Pendikspor galibiyeti Şanlıurfaspor açısından çok önemliydi inşallah bu galibiyet beklide şampiyoluğun habercisidir.

Şanlıurfaspor’a destek her geçen hafta daha da çoğalıyor Pazartesi akşamı yerel kanallarda yapılan spor programları ile gözler sayın bakanımız ve belediye başkanlarına çevrilmişti. Bir yerel kanala bağlanan bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, eski bakanımız Faruk Çelik ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şampiyonluk yolunda Şanlıurfaspor’un yanında olduklarını dile getirdiler bu saatten sonra artık bu takımın bir üst lige çıkması gerekiyor ve geçen sene düşmüş olduğumuz lige geri döneceğiz Allah’ın izniyle.

Futbolcu kardeşlerimiz bu kenetlenmeden sonra moraller üst seviyeye çıktı takım olarak futbolcu kardeşlerimiz kendi aralarında yaptığı toplandılar da bu şehri sezon sonu şampiyon olarak sevindirmede kararlılar.

Yıllar önce şanlıurfaspor da yaşanan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum 1982-1983 yıllarında Şanlıurfaspor’un o devem kalesini koruyan Mutlu Yılmaz abimizin babası vefat etmiş ve babasının vasiyeti oğluna bu sezon takımı şampiyon yapın demiş ve kaleci Mutlu ve takım arkadaşları o sezon şampiyon olmuşlar ve sözlerini tutmuşlar, aynı olay yine gündeme geldi, geçen hafta sonu kaptanımız hemşerimiz Fevzi Özkan’ın babası bomba lakaplı Faruk Özkan amcamızı kaybetmiştik bu sezon tarih tekrar tekerrür eder de Şampiyonluğu bu defa Fevzi Özkan’ın vefat eden babasına armağan ederiz inşallah. Buradan Fevzi Özkan , Ömer Özkan ve değerli ailesine sabırlar diliyorum

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49