Şanlıurfaspor kendi sahasında bir başka şampiyonluk adayı Sakaryaspor ile 2-2 berabere kalması alınan 1 puanın 3 puan kadar çok değerli bir puandı, namaglup unvanımız devam ediyor şampiyonluk yolunda rakibin ile oynadığın tüm maçlarda galip gelemiyorsan yenilmemekte önemlidir. Her hafta sonu ligin ilk yarısının bitimine kadar ne kadar puan toplarsak ve şampiyonluk iddiamız devam ederse Ocak ayındaki 2.transfer döneminde yapacağımız 3 transfer ile bu liginde şampiyonluğun en güçlü adayı biz oluruz.

Gelelim Sakaryaspor Şanlıurfaspor müsabakasına iki takımda çok iyi mücadele etti Sakaryaspor maç da daha derli toplu oynadı, Şanlıurfaspor ise ilk yarıda vasat 2. Yarı Hüseyin Kalanın oyuna girmesi ile birlikte 10.kişi kalmış olsa da daha iyi mücadele etti ve 20.000 taraftarı stadyumdan memnun ayrılmasına neden oldu.

Taraftar takıma inanmış ve 20.000 biletli seyircinin maça gelip takımına destek vermiş olması şehrin Şampiyonluğa inanması anlamına geliyor, Takım olarak her hafta biraz daha iyi oynamamız gerekiyor, şampiyon olmak için takım olarak biraz daha etkili oyunumuzu sahaya yansıtmamız çok önemlidir.Teknik direktör Ali Tandoğan kırklarelispor ve Sakaryaspor maçındaki 11 de oynattığı 3 oyuncu takıma katkı sağlamadı isim verim moral bozmak istemiyorum ama, Ali Tandoğan hocanın bu isimleri iyi bilir ve bunları dinlendirmesi gerekiyor.Performansı kötü olan oyuncuları dinlendirmesi hem takımın katkı sağlar hem de futbolcuların kendilerine biraz daha iyi olmaları için dinlenmelerini sağlar.

Ligin 7 Haftasını geride bıraktık Şanlıurfaspor maçını yöneten hakemlerin art niyetli değil ama ikili mücadelelerde büyün takdir haklarını rakip takımlara kullanmaları bizleri üzmekte, maçlarımızı yöneten hakemlerin batı illerinden gelmesi acaba Güneydoğu takımı olmasından dolayımı bu hareketlere maruz kalıyoruz umarım bundan sonra biraz daha dikkatli olurlar.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49