Sevgili okuyucularım bu sezon Şanlıurfaspor için iyi geçmesini umut ederek yazı başlamak istiyorum.
 
PTT 1lig Bucaspor-Altınordu maçı ile başladı temsilcimiz Şanlıurfaspor ise bugün ligin iyi ekiplerinden Adanaspor ile lige merhaba diyecek.Bu sezon iyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum taraftar bu sezon takımdan, teknik ekipten çok umutlu ve şampiyonluk bekliyor.
 
Şanlıurfa’da kamp çalışmasını bitiren Şanlıurfaspor Perşembe günü Elazığ’a hareket etti teknik direktör Cihat Arslan Perşembe günü bir ter idmanı yapıp Cuma günüde çift kale maç ile Adana maçına hazır hale geleceğiz.Arslan şehir olarak büyük bir beklenti var bizde bunun farkındayız elimizden gelenin fazlasıyla yapacağız amacımız tüm maçları kazanmak adına elimizden geleni fazlasıyla yapmak.
 
Futbolcular Şanlıurfa şehri tam bir futbol şehri insanlar çarşıya çıktığımız zaman bizlere çok iyi davranıyorlar bizlerde takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdik amacımız ligin ilk maçına 3 puan ile başlamak istiyoruz.
 
Yöneticimiz Mehmet Çavuş ligin ilk maçını kendi saha ve seyircimiz önünde oynamak isterdik ama maalesef bu sefer istediğimiz olmadı bizler yönetim kurulu olarak bu eksikliği bir mazeret olarak görmüyoruz.Takım olarak şampiyon olmak istiyorsak her yerde kazanmak zorundayız, bizim tek sıkıntımız kendi sahamızda oynamadığımız her maç için başka ilde oynayacak olmamız bizim kulübe bir maliyet olarak geri dönüyor.Amacımız Gap Arena cimlerinin biran önce bitirilip kendi seyG ircimiz önünce biran önce maç yapmaktır.
 
Bu arada taraftar dernekleri de Elazığ’da oynanacak maç için Elazığ’a çıkartma yapması bekleniyor ikili ilişkide bu şehir ile aramız çok iyi orda ki taraftar grupları da bizleri destekleyecek bizler birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyoruz.Biz Şanlıurfa taraftarı centilmen bir taraftar grubuyuz Adana’dan gelecek taraftarları çiçeklerle karşılayacağız en ufak bir olay yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız.
 
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere ….. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49