Şanlıurfaspor da maddi sıkıntılar devam etmesine rağmen 2 hafta da alınan 4 puan ile Play – Off iddasını devam ettirdi. Geçen hafta deplasman Etimesgut Belediyespor’u yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı bu hafta içi kendi sahasında oynadığı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçını ilk yarısını 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-2 bitirerek altın değerinde bir puan almış oldu.
Şanlıurfapor takımı son oynadığı 3 maçta saha da iyi mücadele ettiğini görüyorum azimli bir oyuncu topluluğu var, takım halinde iyi oynamaya çalışıyorlar ama performansı düşen oyuncular da yok değil Sercan Kaya, Ömer Bozan, Feridun Kıroğlu, Benhur gibi oyuncuların performanları bu olmamalı özellikle Sercan Kaya değinmek istiyorum sözleşmesini uzatmasından sonra performasında gözle görülür düşüş olduğunu görüyoruz. Teknik direktör Ali Tandoğan’ın takım üzerindeki ağırlığını koyması gerekiyor, isimli oyuncu değil formayı hak edene vermesi daha güzel olur diye düşünüyorum.
Her hafta futbolcuların kırmıza kart görmesi takımda motivasyon eksikliğinin olduğunu kafaları rahat olmadığı gözle görülmekte umarım bu sorun biran önce çözüme kavuşur. Yönetim kurulu maddi sorunları aşması gerekiyor biran önce futbolcu kardeşlerimize para vermeleri gerekmektedir.
Seçim dönemi nedeni ile Belediye başkanları maçlara gelemiyor ama sayın valimiz Abdullah Erin ve emniyet müdürümüz Veysel Tipi bey manevi olarak takımın yanında maddi olarak da takıma katkı sağlarlarsa çok iyi olur.
Emin Yetim ve yönetim kurulu takıma maddi destek için proje geliştirmesi gerekiyor, Şanlıurfaspor kendi ayaklarının üzerinde durması için kalıcı gelire ihtiyaç var umarım biran önce projeler hayada geçer.
Bir Sonraki Köşe Yazımda Görüşmek Üzere........
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49