Bilindiği üzere geçen hafta oynanan 1. Lig maçında Şanlıurfa Spor ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor futbol karşılaşması yapıldı. Çekişmeli geçen maçın sonucunda Şanlıurfaspor maçtan 1-0 lık galibiyetle ayrıldı. Maç esanssında protokol tribününde istenmeyen bazı olaylar meydana geldi.
Şanlıurfaspor galibiyetini hazmedemeyen üst düzey Gaziantep yöneticileri şuan Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Şilan’ın Gaziantep’ten tayininin kaldırılması amacıyla kampanya düzenlediği ve Gaziantep’te istenmeyen adam olarak propaganda yapıldığını haber aldık. Ömer Faruk Şilan Şanlıurfalı bir bürokrat ve başarılı çalışmalarıyla tanınan bir arkadaşımız. Daha önce Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapmış ve Tüm spor dallarında Düzce’ye Spor kompleksleri ve gençlerin zaman geçireceği birçok sosyal alan oluşumunu gerçekleştirmiştir.
Sayın Ömer Faruk Şilan’nın Gaziantep’te istenmemesinin nedeni konuk takım olan Şanlıurfa spor yöneticilerine protokol tribününde Şanlıurfaspor yöneticilerin alınması. Bilinmesi gereken bir durum daha var. Geçen yıl Şanlıurfa’da oynanan maçta Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor Şanlıurfa sporu yenerek kümede kalmıştı. Maç sonrasında Şanlıurfaspor kulübü konuk takım yöneticilerini misafirperver bir şekilde ağırlayıp şehirlerine o şekilde göndermişti maçtan sonrada Şanlıurfa, da görev yapan hiçbir Gaziantepliyi istenmeyen adam olarak göstermemiştir. Şuan yapılmak istenen Antep- Urfa arasında kin tohumlarını atmaktır. Gaziantep’te görev yapan Ömer Faruk Şilan’ın Şanlıurfalılar olarak her zaman arkasındayız. Gaziantepten tayin edilmek istenmesini çok üzücü bir olaydır Çünkü Ömer Faruk Şilan daha önce Gaziantep. te yıllarca çalıştı ve Gaziantep, e hizmet etti Gaziantep, i Şanlıurfa kadar, da seviyor Bu yapılan Spor ahlakına uymayan bir durumdur. Spor kardeşlik ve barış demektir.
Ömer Faruk Şilan eğer Gaziantep Spor İl Müdürlüğünden alınırsa bu spor tarihine atılmış kötü bir leke olacaktır. Şanlıurfalılar olarak biz Ömer Faruk Şilan’ın her zaman arkasındayız. Sürecin takipçisi olacağız Şanlıurfa, da birçok görev yapan Gaziantepli bürokrat arkadaşlarımız bu arkadaşlar melekecimize hizmet ediyorlar hiçbir zaman Sen Gazianteplisin kimse demedi diyemez onlar içimizden biridir biz komşu ilimiz Gaziantep,i ve Gazianteplileri seviyoruz onun için bu tür polemiklere girmek yanlış olur diye düşünüyorum o zaman tüm Türkiye, de yapılan spor müsabakalarında deplasman takımı yenerse o ilde görev yapan bürokrat istenmeyen adam ilan edilirse o zaman kimse hiç bir ilde görev yapamaz onun için o ilde görev yapan ve hizmet eden nereli olursa olsun o insanlar sahip çıkmak gerek ben Ömer Faruk Şilan,i yakından çok iyi tanıyan biriyim çok çalışkan dürüst  hangi ilde görev yaparsa yapsın inanın o ili Şanlıurfa,dan daha çok sever ve yatırım yapar  Ömer hoca yi Şanlıurfalılar çok sever hatta yapılacak Milletvekili seçiminde  AK Partiden Şanlıurfa Milletvekilliği için ismi geçiyor  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48