TFF 1 ligden düştükten sonra bu sezon oynadığımız 2.Lig müsabakalarında 3.haftayı geride bıraktık ama oynanan 3 maçta hakemlerin Şanlıurfaspor’a bariz hataları ön plana çıktı en son İzmir de oynanan Altay maçında maçın hakeminin Şanlıurfaspor’a vermiş olduğu penaltı kararında ne kadar haksız olduğunu maalesef gördük ama hakem göremedi , teknik direktör Ali Tandoğan’ın penaltı kararından sonra ki ilk itirazın da uyarı yapmadan tribüne yollanması akıllara güneydoğu takımı olmamız nedeni bizim takımı cezalandırıyorlar mı sorusu aklımıza geliyor, neyse inşallah öğle değildir biz yinede olumlu düşünelim.

Gelelim Altay maçına Şanlıurfaspor ilk iki hafta kazanmasına rağmen her geçen gün takım olma yolunda ilerlediğimizi söylemiştik nitekim Altay maçında hakemlerin yanlış kararlarına rağmen iyi oyun galibiyeti kaçırmamız ve alınan 1 puan bizleri üzmüş olsa da deplasman da alınan puan altın değerindedir. Takım olarak her geçen hafta daha da iyi olacağız bu takım bu ligde ağırlığını koyduğu zaman şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Takım da arkadaşlık orta mı çok iyi , Yeni 11 Nisan stadyumunun bakımı nedeni ile bu hafta sonu oynanacak olan Karagümrük maçını da Mardin de Oynanacak gibi görünüyor Şanlıurfa şehri bir türlü 2.lig’e ısınamadı ama benim şahsi düşüncem saha onarımı bittikten sonra Şanlıurfaspor’u taraftar takımı bağrına basacaktır.

Kupa maçlarının önemi bu sezon statü değişikliğinden dolayı daha büyük önem kazandı, grup maçları ortadan katlı tek maçlı eleme statüsü bizleri ne kadar maç kazanır isek hem maddi acıdan iyi olacak hem de Süperlik takımlarının sahamıza gelmesi bakımından iyi olacak, Ali Tandoğan hoca bana göre hazır olmayan oyunculardan başta Fahri Tatan olmak üzere kadroya girip de oyuncuların maç eksiğini bugün oynanacak olan Pazarspor maçında değerlendirecektir. Takımıza her iki kulvar da başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49