2015 yılında Milletvekili Genel seçimleri olacak.
   Çarşı pazarın öyle sessiz kalışına sakın aldanmayın. Milletvekilliği hesabı içinde olanlar şimdiden öyle çalışmalar yapılar ki aklınız karışır!
   Hal hatır sorma muhabbetleri, yemek davetleri, ziyaretler, telefonla aramalar ve daha neler? Neler?
    Şimdiden birçoğu Milletvekili olabilme yolunda alt yapıyı tamamlayabilme hazırlığında.
    İyi tamam da nasıl bir Milletvekili istiyoruz?
   Bence Şanlıurfa olarak cevap bulmamız gereken soru budur!
   Milletvekili olduktan sonra halkı takmayan, tanımayan, telefonlara cevap bile verme nezaketinden uzak, Urfa’yı ve Urfa’lıyı bir anda unutan birisi mi olmalı?
   Yoksa;
  Bunun tam aksi duruşu içinde olan birisi mi olmalı?
  Bence, Milletvekili asla kendisini halktan büyük görmemek ile birlikte halktan uzaklaşmayan, kopmayan ve Urfa’nın var olan dertlerinin çözümü için birisi olmalı.
   Ahmet Davutoğlu’nun AKP Genel Başkanı ve Başbakan olduktan sonraki ilk yazımda ‘madem ki, yeni soloğanımız Yeni Türkiye, o zaman eski ve denenmiş tüm isimlere teşekkür edelim ve yüzümüzü gelecek vaat eden Gençliğe dönelim’ demiştim.
     Yeni Türkiye’de yeni Meclis neden vekilleri ile değişmesin?
     İsim mi istiyorsunuz?
    Kayhan İnan, Faruk Koyuncu, Müslüm Yanmaz, Mehmet Kazoğlu, Mehmet Çavuş, Vedat Bucak, Osman Karaağaç, Erol Düzme aklıma ilk gelen isimler…
    Bu isimler aklıma ilk gelenler. Bu isimler gibi bu kentte inanın birbirinden değerli daha çok isimi var. İşte önemli olan içimizdeki bu cevherleri bulmak ve ortaya çıkarmak.
     Biz bunu yapmak yerine ne yazık ki, deneme tahtası misali eskilerle vekillik içini harmanlayıp duruyoruz.
      Urfa GAP’ın başkenti.
     Tarih ve kültür şehri.
    Peygamberler kenti.
    Böylesine önemli olan bu kentin çözüm bekleyen inanın çok sorunları ve sıkıntıları var. İşte gençliğin, iş bitirici olabilecek isimlerin de önlerini mutlaka açmalı, bilgi donamınları ile deneyim ve tecrübelerinden pozitif olarak faydalanmalıyız.  2015’deki Milletvekili seçimleri işte bu yüzden büyük önem taşımakta.
  
    Yanılıyor muyum?
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48