Hayatın cilvesi bu olsa gerek.
 
Futbolda ligin Fenerbahçe ile birlikte üç yıldızlı yüzbaşısıydı bir anda dördüncü yıldıza sahip oldu ve futbolun GENERAL’i oldu.
 
Kim oldu?
 
Tabi ki Galatasaray.
 
Bir BEŞİKTAŞ’lı olarak öncelikle 2014 – 2015 Süleyman Seba Futbol sezonunun Şampiyonu olan Galatasaray’ı tebrik ediyorum.
 
Liglerin bitimine bir hafta kala önceki akşam İstanbul’da İBB ile Fenerbahçe arasında oynanan lig maçında gol sesi çıkmayınca ligin bitimine bir hafta kala Galatasaray şampiyonluğunu resmen ilan etmiş oldu.
 
Bu Şampiyonlukla Galatasaray birden fazla sevinci birden yaşamaya başladı.
 
Nasıl mı?
 
BİR: öncelikle ligde dördüncü yıldız ile Futbolun Generali oldu.
 
İKİ: ülkemizi Şampiyonlar liginde temsil edecek.
 
ÜÇ: ezeli rakibi Fenerbahçe’nin önünde hem de dördüncü yıldızı ona kaptırmayarak Şampiyon oldu.
 
DÖRT: Kasasına Havuzdan 17.5 milyon, Şampiyonlar ligi payından 33 milyon, Performans için 30 milyon ve ligi Birinci tamamladığı için de 21 milyon TL olmak üzere toplam 101.5 milyon lira gibi büyük bir gelirin sahibi oldu. Borsa başta olmak üzere Reklam, forma satışlarından elde edilen gelir, forma reklam geliri, kombina satış, bilet satışları ve isimsiz daha nice gelirlerde hariç.
 
Evet, önceki akşam saatler 21.45’den hemen sonra adeta ülke gelenide yer yerinden oynadı desek yanılmış olmayız.
 
Ben Karaköprü’de ikamet ediyorum.
 
Oradaki coşkuyu görmeliydiniz. Havai fişek gösterileri, uzun araç konvoylarını, gelin arabası gibi Sarı – Kırmızılı renklerle süslenmiş ondan fazla aracın peş peşe turu, taraftarların dev bir GS bayrağı arkasında Mehmet Hafız Bulvarındaki korteji bir harikaydı.
 
Günlerdir seçim şarkıları ile yatıp, uyanmaktayız. İnanın artık herkeste bu şarkılar, ‘geliyorrrr!’ diye başlayan anonslar nefret uyandırdı. Ne yalan söyleyeyim, siyasiler günlerdir sahadalar. GS sevgisi gibi ben bir coşkuyu son iki aydır Urfa’da görmemiştim.
 
7 Haziran’a onbir gün gibi bir süre kaldı.
 
Artık vatandaş ‘seçim olsa da bitse!’ demeye başladı. Çünkü halk siyasilerden yana ne yazık ki hiçbir beklenti içinde değil artık.
 
Neden mi?
 
Son on üç yıldır tek başına AKP iktidarına da şahit oldular!
 
Ondan önceki koalisyon dönemlerine de!
 
Değişen ne? Sadece kişiler ve söylemler.
 
Bugün için halkın tek düşüncesi iyi bir gelecek, refah seviyesinin yükselmesi, geleceği olan çocuklarının mutlu olabilmeleri ve demokrasinin üstünlüğü.
 
Önceki akşam GS şampiyonluğu ile vatandaşların yüzlerine unuttukları gülmeyi, sevinci, özlemi gördüm ve yaşadım. Temennim 7 Haziran akşamı sandıkların açılması ile birlikte Türkiye’nin de yüzünün gülmesi ve heyecanının artmasıdır.
 
2014 – 2015 futbol sezonunda Galatasaray Şampiyon oldu. 7 Haziran akşamı sandıkların açılması ile birlikte bakalım bu seçimin parlayan yıldızı, yükselen partisi, mutlu olan yüzleri ve asılan suratları hangileri olacak. Bekleyip hep birlikte göreceğiz inşallah.
 
Yeniden buluşmak dileği ile..
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49