Şanlıurfaspor’da 7 hafta içinde galibiyetle alamayan sarı yeşilli ekibimiz düşme hattındaki takımların puan almaya başlamalarından sonra ligin alt sıralarındaki takımlar ile puan farkı kapantı ve bizde düşme potasına giren 7 takım arasında kendimizi bulduk, önceki puan kayıplarında sıkıntı görünmüyor ama şimdi ciddi cindi bizde düşme hattında kendimizi bulduk.
Daha önceki köşe yazıların da üstüne basa basa söylemiştim yönetim kurulu radikal kararlar alması gerekiyor , bu kararlar gerek para cezaları ve kadro dışı gibi önlemler alınması gerekiyordu maalesef bu önlemleri teknik direktörlerin istifaları bir çözüm gibi görünerek iç karışıklığın ertelendiğini düşünüyorum.
Her başarısız sonuçlar sonra teknik direktörün istifa etmesi çözüm değil son olarak  Kemal Kılıç’ın istifa etmesi, sorunu çözecek mi bakalım zaman gösterecek bizlere yeni teknik direktör Oğün Temizkanoğlu genç ve heyecanlı bir teknik direktör bakalım bu heyecanı Şanlıurfaspor’a pozitif anlamda katkı sağlayacak mı, bir spor yazarı ve Şanlıurfa sevdalısı olarak bu ligden düşersek çok ama çok yazık olacak bizlere ve Şanlıurfa Şehir’e
Hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor maçı önemi diğer maçlara göre daha da anlam kazandı maçın Malatyaspor’un sahasının onarımda olması ve maçın İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadyumun da oynanması gerek tarafsız saha ce iyi bir zeminde oynanması Şanlıurfa için bir şans olarak görünüyor bu şans iyi değerlendirmemiz gerekiyor.
Bu sezon Şanlıurfaspor’un deplasman da 3 puanla tanışamaması bizleri biraz umutsuzluğa itse de her şeyin bir ilki var ve yeni teknik direktör ile bir galibiyetle dönmemiz bir mucize olmaz. Şanlı takımımıza bu zorlu maçta başarılar diliyor.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49