Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde ligin genç, koşan takımı Altınordu ile oynanan maçı geriye düşmesine rağmen kazandı. Haftalar geçtikçe takım iyi oyun oynamıyor bunu zaten her kez görüyor. Bunuda her köşe yazımda dile getiriyorum, takım olarak sezon başından bu yana ilk 45 dakika vasat bir futbol sergiliyoruz. Fakat 2.yarı sahada bambaşka bir Şanlıurfaspor takımı oluyor ve puan almamıza etken oluyor. Takım olarak bu oyunu maç sırasında 75 dakikaya yaymamız gerekiyor, kötü oyuna rağmen teknik kadroyu ve yönetimi alınan puanlar sevindiriyor.Forvet hattında yetersiz kalmamız ve Şampiyonluğa oynayan takımın bugüne kadar 12 gol atması, maçları tek golle kazanması Şanlıurfaspor için bir başka sıkıntı olarak görünüyor.
Cihat Arslan hoca takım eksik yönlerini biliyor ve 2.yarı ara transferde alınacak nokta transferler ile takımın daha iyi bir futbol sergileyeceğini düşünüyorum. Bu sene Şanlıurfaspor da yönetim,bakan,vali,Belediye başkanları,millet vekilleri ve sivil toplum kuruluşları takımın arkasında bu birlik ve beraberlik çok iyi, takımın bu sene süper lige çıkması için hiçbir engel yok bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Başkan Fethi Şimşek 2.yarıda heyecanla maçı protokol da takip etti bir ara sayın Vali İzzettin Küçük’ün omzuna kafasını dayaması objektiflere yansıaması ne kadar heyecanlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Cihat Arslan maç sonrası verdiği demeçte Adanademirspor maçı sonrası kendi saha ve seyircimiz önünde alınacak kötü sonuçta iç sahada kazanamama fobisi tekrardan takımda oluşacaktı bu anlamda da alınan 3 puanın çok önemli olduğunu vurguladı.
Bu hafta sonu oynanacak Denizlispor maçı çok önem kazandı,Şampiyonluk yolunda bundan sonraki kalan 4 haftada en az 9 puan almamız lazım üst sıralardan kopma yaşanmaması için bu önemli ,teknik kadro bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor.Bizler bu konuda Cihat Arslan hocaya sonuna kadar güveniyoruz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49