Şanlıurfaspor geçen hafta oynanan Sakaryaspor mağlubiyetinden sonra kötü gidişe dur demek için kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı silivrispor engelini 3-0 net bir skorla aşarak kalan 8 haftada moral ve motivasyonu yükseltti.

Silivrispor maçında takım olarak belki iyi bir oyun oynayamadık ama alınan 3 puan çok değerli, ligin sonuna 8 haftalık bir süre kaldı bu zaman da oynanacak maçlarda iyi futbol beklemek zor olur önemli olan kötü de oynasak şampiyonluk yolunda galip gelerek adım adım sezon sonu şampiyonluğu ulaşmak.

2.lig beyaz grupta işler karıştı lider Altay kendi sahasında Kırklarelispor ile berabere kalması, Gümüşhanespor’un kendi sahasında Buğsaşspor’a mağlup olması,Sakaryaspor’un deplasmanda Nazilli Belediyeden farklı bir skor ile yenilmesi gruptaki takımların bu hafta tamamen Şanlıurfaspor’a çalışmış oldular.

Silivrispor maçında 2 tane sakat oyuncu verdik, bu 2 oyuncunun defans hattında olması bizleri bize üzdü Bahadır’ın sakatlığı bugün ki sağlık kontrolü sonrası netlik kazanacak , kaptan İzzet ise ikili mücadelede düşmesi sonucu omuzu yerinden çıktı ve ameliyat oldu 3-4 hafta sahalarda uzak kalacağı bu iki oyuncuya da geçmiş olsun diyorum.

Hafta sonu oynanacak olan Bandırmaspor maçı büyük önem kazandı eğer şampiyon olmak istiyorsak bu maçı kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Grupta yine rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak bu maçlardan çıkacak skorlara göre beklide bu sezon ilk defa liderlik koltuğuna oturacağız.

Balıkesir Bandırma çok uzak bir deplasman ama taraftar dernekleri bu önemli maça taraftar götürmesi gerekiyor, bu hafta bir organizasyon yapıp Bandırmaspor maçında tribünleri dolduralım.Buradan Şanlıurfa dışında Balıkesire yakın olan taraftarlarımızda maça önem verip gitmeleri gerekiyor. Allah kısmet ederse bu maça bende gidip maçı izleyeceğim.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49