Şanlıurfa spor geçen hafta sonu yapılan kongre de çoğunluk sağlanmadığı için bir sonraki haftaya ertelenmişti pazartesi günü yapılacak olan kongre de yeni adayların çıkıp çıkmayacağı merak konusu, taraftarlar eski başkan Kemal Saraçoğlu’nu isterken mevcut başkan Emin Yetim de kamu ağırlıklı olan listeyi değiştirip yeni bir liste yaparak kongreye gitmesi bekleniyor.

Millet vekilleri, vali, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkanlarının ortak bir aday üzerinde dururlarsa Şanlıurfa spor için daha güzel olur diye düşünüyorum, kalıcı gelir anlamında da yeni gelecek yönetime yardımcı olunması da çok önemli, her paraya ihtiyaç duyulduğunda yerel yöneticilerin suçlanmaması gerekiyor.

Bu sezon Şanlıurfa spor’un 50 yılı bu güzel ve anlamlı sezonda takımımıza sahip çıkalım Şanlıurfa spor yok olması taraftar endişeli bir şekilde pazartesini bekliyor. Yerel yönetimlerin bu takıma sahip çıkacaklarına inanıyorum.

Bir başka önemli konu yeni gelecek olan yönetimin futbolcu alacakları ve acil ödemeler yapıldıktan sonra kalıcı gelir üzerinden projeler üretilip mevcut borç’un yapılandırılarak hızlı bir şekilde ödenmesi. Şanlıurfa spor futbol takımı iyi oyunculardan kurulu bir ekip ama maddi sıkıntı yüzünden futbolcuların da kafaları karışık bu ortamda oynanan 4 maçı da puan kaybı ile kapattık umarım kongreden sonra takımda kendisine gelir ve şampiyonluk yolunda kaldığımız yerden devam ederiz.

Bir sonraki köşe yazında görüşmek üzere.......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49