Aslında kongre ertelendi diyoruz, fakat bu kongrede de yönetim kurulu listesi oluşmadığından dolayı dernekler kanununa göre 2 defa üst üste ertelenen kongre sonrası Şanlıurfaspor resmiyette sıkıntı yaşayacağından dolayı , divan başkanı kongre’yi dondurma kararı alarak 25.06.2016 Cumartesi günü saat 11:00’de tekrar toplanmasına karar verdi.
Kongre’ ye konuşmacılar damga vurdu başka tekrar aday olmayan Fethi Şimşek konuşması ile başladı 3,5 yıl içerisinde kendisine fazla destek olunmadığını bu zaman içerinde kendisinin yalnız bırakıldığını sözlerine ekledi. 20 milyon paranın kendi cebinden harcadığını eski yöneticiler gibi kulübü icraya vermeyeceğini yeni oluşacak yönetimin ne zaman paramı öderler ise ben o zaman alacağım diyerek sözlerine devam etti benim siyasi bir düşüncem yok, benim bir ihale için rant olarak düşüncem de yok , koltuk sevdam da yok ben Şanlıurfa şehri için elinden geleni yaptım bugün aynı şeyler olsa yine memleketim için yaparım ifadelerini kullandı. Maddi yönden geliri olmayan Şanlıurfaspor’un sıcak para konusun da Fethi Şimşek başkanın hangi kapıyı çaldıysam eli boş döndüm , kendi malımı Şanlıurfaspor için satışa sundum onu bile ucuza kapatmak için zaman kolladılar demesi salonda hayal kırıklığına neden oldu.
Dilek ve temenni bölümünde ise eski kulüp muhasip’i(Yöneticisi) Mehmet Cafer ise konuşmasında 3,5 yılda Fethi Şimşek ve yönetiminin Şanlıurfaspor’u yanlış yönetildiğini 4-5 eski futbolcuya verilen yüksek bonservis ücretlerden sonra tarih hatasından TFF yazılması gereken yazışmalar’dan geç kalınmış ve bu futbolcular başka takımlara ücretsiz bir şekilde gidip kulüp zarara uğratılmış ifadeleri kullandı.
Eski kulüp başkanı Kemal Saraçoğlu ise konuşmasın da Fethi Şimşek ve yönetimi kulüp’ü iyi yönetemediğini yapılan yanlışların üst üste olduğuna ifade etti yeni gelecek olan yönetimin işinin zor olduğunu da sözlerine ekledi. Fethi başkanın hiçbir iş adamının bana destek olmadığı sözlerinden sonra Kemal Saraçoğlu konuşmasında Fethi Şimşek başkanın 43 yıllık Şanlıurfaspor tarihinde kulübe 1 tl yardımda bulunmuş’ mu ifadelerini kullandı, salonda zaman zaman hararetli tartışma olsa da olayların yaşanmaması sevindirici oldu.
Son söz alarak kürsüye çıkan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Şanlıurfaspor’a başkan olacağım duyumları gerçeği yansıtmadığını benim fahri başkan olarak kulübe destek olacaklarını ifade etti, kurulacak yönetimin 3 yıl içerisinde takımın borçlarını azaltıp Şanlıurfaspor’lu oyunculara destek çıkıp takıma kazandırılması gerektiğini ifadesini kullandı.Yeni yapılacak yönetim kurulunun urfa da spor camiasının her kesiminin takdirini kazanacakları bir liste ile önümüzdeki hafta kongreye geleceklerini ifade etti.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49