2016-2017 futbol sezonu açılmasına 1 aylık gibi kısa süre kaldı, yönetim kuruluna büyük iş düşüyor. Taraftarı maça çekmeleri için bir kampanya düzenleyip, uygun fiyatlara kombine satışı sunup sezon öncesi iyi bir gelir sağlanabilir. Unutmayalım taraftarsız maçın hiç zevki olmuyor taraftarın olması manevi olarak da takıma katkı sağlıyor
Ama geçmiş dönemlerde yapılan hataların yapılmaması için özen gösterilmesi şart, geçen sezon yapılan kombine kart satışlarında maraton tribün fiyatı 150 TL olarak açıklanmıştı 17 maça bakılırsa maç başı bilet fiyatları 9 TL civarına geliyordu.2-3 maç sonra yönetim kurulu baktı taraftarlar maça gelmiyor hemen normal bilet fiyatlarının 3 TL kadar düşürülmesinden sonra taraftar da memnuniyetsizlik yaptı , normal de kombine kart’ın amacı takımına katkı sağlamaktır ama Şanlıurfa da böyle değil taraftarın sezon içindeki maçları baz alarak kombineyi tercih ediyor bu yüzden makul fiyatlardan kombine satışı sunula bilir.
Bu sezon içinde yönetim kurulu yine kale arkası tribünlerini kapatır ise maraton tribün ve Numaralı Tribün kombine kart fiyatları 85 TL olarak belirlenirse bilet fiyatları ortalama 5 TL ye gelmiş olur bu fiyat da taraftar için çok güzel olur diye düşünüyorum.
Şimdiden bu kampanyayı oluşacağına inandığım Başka Fahri Başkan Mehmet Ekinci olmak üzere Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyorum.Her şey Şanlıurfaspor için
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48