Şanlıurfaspor 2018-2019 futbol sezonunda 2.lig kırmızı grupta mücadele edecek, geçen sezon Şanlıurfaspor zorlu beyaz grupta mücadele etmişti fakat TFF 1.ligine yükselememişti. Bu sezonda kırmızı grup ,beyaz gruba göre yine güçsüz ekiplerden oluşuyor Şanlıurfaspor bu avantajı iyi kullanması gerekiyor bu gruptan da bir üst lige çıkamazsak bir daha da çıkmamız zor olur .

Takımlar şu şekilde oluştu Şanlıurfaspor,Bandırmaspor,Buğsaşspor, Darıca Gençlerbirliği,Etimesgut Belediyesi,Fatih Karagümrük,Fethiyespor,K.Maraşspor,Kırklarelispor,K.Anadolu selçuk,Manisa Büyükşehir Belediyesi,Menemen Belediye,Pendikspor,Sivaspor Belediye,Tarsus İdman Yurdu,Tokatspor,Tuzlaspor,Zonguldak Kömürspor olarak oluştu. Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor bu grupta dikkat çeken takımlar.

Gelelim Transferlere Şanlıurfaspor da şu ana kadar iç ve dış transferde 12 oyuncuya imza atıldı atılan imzalar genç ve yetenekli oyunculardan oluşuyor, taraftar sosyal medyada bu transferler ile bu takımın şampiyonluğa oynayamayacağını dile getirmiş olsa da ben 5-6 tanede tecrübeli oyuncular ile bu sezon iyi işler yapılacağını düşünüyorum.

Yönetim kurulunu maddi sıkıntılara rağmen bu sezonda güzel bir takım oluşturmayı istiyor, genç ve tecrübeli oyunculardan harmanlanacak iyi bir ekip ile sezona merhaba diyecek. 1 kamp dönemi 14 Temmuz sonrası başlayacak olup bu sürede 3 dönem kamp çalışması yapacak ve daha sonra kendi sahamızda bir takım ile sezon açılış maçıyla taraftarların karşısına çıkacak.

Yönetim kurulu bu sezon kombine kart işini sıkı tutuyor sezon başı sıcak para gelmesi çok önemli daha sonra kalıcı gelir konusunda projeler yapılması şart yoksa yine bu sezon da maddi sıkıntılar çekmeye devam edeceğiz gibi görünüyor.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49