AKP’de Temayül yoklaması bitti.
 
       Şimdi nefesler tutuldu ve gözler Ankara’ya çevrildi.
 
       Neden? 
 
       Nedeni çok basitte ondan!
 
       Pazar günü iki bin 797 delegeden Bin 869 delegenin oy kullandığı ‘Temayül’ yoklaması sonuçları Ankara’ya götürüldüğü için tabi ki!
 
        Oldum olası bu işe karşı çıkan birisi olarak bugün burada bir kez daha haykırıyorum. Allah aşkına kimden neyi kaçırıyorsunuz?
 
        Bu nasıl bir iştir anlayabilmiş değilim.
 
         AKP’nin önemli bir ismi Temayül için Urfa’ya geliyor.
 
         Kim bu isim?
 
         Hüseyin Tanrıverdi!
 
          Onun hakemliğinde bir delege nabzı tutuyorsun. Buraya kadar her şey güzel. Güzel olmayan ise kapalı oylamanın yapıldığı sonuçlar herkesin gözü önünde zarfların tek tek açılarak oylama sonucunun deklare edilmemesi.
 
          Neden bu kadar insanı Ankara’ya, birilerinin önünde el pençe divan durmaları için çağırıyorsunuz? Neden kapalı oylama süreti ile yaptığınız Temayül sonuçlarını tüm aday adaylarının şahitliğinde zarfları açıp sonuçları okumuyorsunuz?
 
         Kimden neyi kaçırıyorsunuz?
 
         Bu ketumluk neden?
 
          Yok, efendim, sonuçlar iki torbaya konulmuş, yok ağızları mühürlenmiş ve Ankara’ya Genel merkeze tasnif için götürülmüş! Urfa’da bu zarfları doğru olarak sayabilecek bir tek Allahın kulu dahi yokmuduki sayım için Ankara’ya taşındı. Hüseyin Tanrıverdi’nin işi neydi ki! Oturup tek tek sayaydı. Bu arada sanki Genel Merkezin başka hiçbir işi kalmadı Urfa’da yapılan ve torbalarla getirilen zarfları tek tek açıp okusun. Gönül ister ki, Siyasi partilerimiz başta olmak üzere herkes açık, şeffaf olsun.
 
          Gönül isterdi ki Hüseyin Tanrıverdi ve Urfa il Başkanı Zeynel Beyazgül nezaretinde hem de tüm aday adaylarının hazır oldukları bir salonda zarflar tek tek açılıp delegelerin hür iradeleri ile yansıyan sonuçlar alt alta yazılıp sonrasında toplanıp, herkese açı olarak deklare edilseydi. Daha iyi olmaz mıydı?
 
           Ama böyle olmadı!
 
           Yapılmadı!
 
            Birçok şaibelerin hüküm süreceği tercih ortaya konuldu ve zarflar Urfa’dan adeta kaçırılarak, AKP Genel Merkezine götürüldü. Orada nasıl bir sonuç çıkar bilinmez ama yüzde yüz doğru bir sonuç ortaya açıklansa dahi akıllardaki yeri her zaman şaibeli olarak yer alacaktır. 
 
           Yeniden buluşmak dileği ile..
 
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49