Sezon başında flaş oyuncuları transfer eden Şanlıurfapsor yönetimi son haftaya kadar düşme potasında yer aldı. Şanlıurfaspor ligin bitmesiyle olağan üstü kongre kararı aldı.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu alınan karadan sonra 12 Haziran 2016 Pazar günü saat 12.00 de Gap Vadisi kulüp tesislerinde olağanüstü kongreye gidecek. Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek’in yapılacak olan kongrede aday olup olmayacağı kamuoyu tarafından merak edilen konuların başında geliyor.
Birçok takım ligin bitmesiyle Başta Hoca olmak üzere alacağı futbolcuları belirlerken Şanlıurfaspor kongre kararı aldı. Kongrede kimlerin aday olacağı belli olmazken Haziran sonunda yeni yönetim oluşacak tabi ki yeni yönetim Hoca derken bir çok futbolcu yeni takım bulacak Şanlıurfaspo ise elde kalan başka takımla anlaşmayan futbolcular kalacak. Keşke yönetim kongreye gitmeyip te ligin bitmesiyle birlikte anlaştığı Hocayla futbolcu transfer çalışmasını başlatabilseydi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49