Son iki Haftalardı maglup olan Şanlıurfaspor da stresli haftalar başlamıştı bu maçta da acaba takım 3 puan alacam mı alamayacak mı akıllarda bir soru işareti olarak duruyordu. Şanlıurfaspor kendi sahasında oynadığı Buğsaşspor maçını zorda olsa kazanmayı bildi, hep köşe yazılarımda dile getiriyorum şampiyonluk yolunda kendi sahanda maç kaybetmeyeceksin bu alınan galibiyetle üst sıralardaki takibimiz devam ettirdi. Sezonun ilk yarısının bitimine 5 hafta gibi bir süre kaldı bu sürede ne kadar fazla puan alırsak , 2.devre yapılacak transferler ile şampiyonluğu daha net konuşabileceğiz.

Maçın hakemi oyunun önüne geçti çok amatörce hatalar yaptı zaten MHK kurulu İzmir bölgesi hakemini bu maça vermesi bir hata olarak görüyorum neden mi grubumuzda 2 İzmir temsilcisinin olması da akıllarda soru işareti bırakıyor. Bana göre ilk yarıda Buğsaşspor 1 oyuncu , Şanlıurfaspor da 1 oyuncu kırmızı kart ile atılması gerekiyordu Buğsaş spor net bir penaltısı verilmedi 2.yarı biraz daha iyi yönetti ve maçı tamamladı.

Gelelim Buğsaş spor maçına Şanlıurfaspor maça etkili başladı ilk yarı oynadığı skor avantajını yakalasaydı maçı erken bitirecekti ama olmadı ilk golü bulan taraf Şanlıurfaspor oldu golden sonra Buğsaş etkili oynamaya başladı ve nitekim karambolda beraberlik golünü buldular takım olarak takım olarak yan toplardaki hatalarımız devam ediyor teknik direktör Ali Tandoğan hoca bu hataları azaltması gerekiyor ki ileriki maçlarda sıkıntılar yaşamayalım. 2.yarının başında ceza sahası dışında Okan Şahingöz’ün müthiş vuruşunda top ağlara gitmesi bizi rahatlattı ve galibiyeti getirdi.

Bu hafta sonu Ankara ekibi Hacettepe ile zorlu bir maç daha yapacağız Hacettepe takımı sahasında iyi kapana bilen bir ekip burada da erken gol bulmamız halinde bu maçtan da gelip gelmemiz içten bilen değil.Golü erken bulamaz isek sıkıntılı bir maç daha geçireceğiz anlamına gelir Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülümüz yok ben buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum gün birlik ve beraberlik günü Ankara da bulunan bürokrat ve taraftarlarımızın takıma moral olarak tribünde yerlerini almaları çok etkili olacaktır.

BİR sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…………..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48