Şanlıurfaspor geçen hafta deplasman da Denizlispor’u yenerek avantaj yakalamış olsa da düşme mücadelesi veren Karadeniz ekibi 1461 Trabzonspor ile kendi sahasında berabere kalması o avantajı azalttı, ilerleyen haftalarda sıkıntılı günler bizi bekliyor.Defalarca yazdık 2 yarı oluşturulan takım çok iyi, oyun mücadelesi sezon başındaki takımla kıyasladığımız da aradafark çok var bunun bilincindeyiz ama teknik Direktör Tugay Kerimoğlu hoca 1461 Trabzonspor maçında Hikmet’in kırmızı kart görmesi dengeleri değiştirdi.
Hikmetin yerine Ramazan Sal’ı oyuna alması gayet normal bir değişiklik fakat oyundan çıkan Ahmet Aras ile bu değişikliği yapması bence maçın puan kaybına neden oldu, Edinho süratlı bir oyuncu değil hava hakimiyeti iyi olan bir oyuncu skor anlamında önde olmamız ve 2 golü atıp rahatlama anlamında Ahmet Aras’ın hızı bizim işimize yarayacaktı bu nedenle yanlış tercih yaptı diye düşünüyorum Tugay hocanın
Düşme potasındaki takımların her maçı bundan sonra çok zor geçecek kolay maç yok, bu nedenle her maç final niteliğinde bu sene bu ligde kalacağız önemli olan takımın bozulmadan bir sonraki sezona hazırlanması gerekiyor.
Eski futbolcumuz ile TFF uyuşmazlık kurulundaki bir dosya nedeni ile Şanlıurfaspor’a ceza geleceği konusun da sıkıntılar olacağı düşünülüyor, benim şahsi fikrim daha önce de Kubilay ile Çanakkale Takımları arasında uyuşmazlıkta 6 ay ceza alan Şanlıurfaspor değil futbolcu idi, bu olay da ona benziyor yine futbolcu ve Kulübü arasında oluşan uyuşmalık sonrası futbolcu tek taraflı sözleşmesini fesih etmiş ve Şanlıurfaspor ile anlaşma sağlamıştı, burada yeni sözleşmeyi yapan taraf Şanlıurfaspor ve bunu onaylayan kurum TFF’dur. Burada Şanlıurfaspor’un bir hatasının olmadığı düşüncesindeyim.Şanlıurfaspor’a bu konuda gelen bir dosya bilgisi yok bakalım zaman her şeyi gösterecektir.
Hafta sonu deplasman da Balıkesirspor ile zorlu bir maça oynayacağız , Balıkesirspor Play - Off açısından maça  çıkacak bizlerde alt sıralardan kurtulma mücadelesi vereceğiz her iki takım açısından zor bir maç Şanlıurfaspor da 3 tane savunma oyuncusunun kart görmesi bizi biraz sıkıntıya koyacaktır. Ama Tugay hoca bu konuda hafta içi antrenmanlar da başka oyuncuları bu mevkide değerlendirecektir.
Bizler bu futbolcu kardeşlerimize güvenmek zorundayız, bu hafta en az Balıkesir deplasmanın da 1 puan getirirlerde iyi olur her puan çok önemli sezon sunu 1 puanın ne kadar altın değerinde olduğunu göreceksiniz.
 
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49