Yeni yapılacak transferlerde daha önceki köşe yazılarım belirtmiştim, PTT 1 ligin oyuncularını ve Urfalı oyuncular tercih edilsin uyum sorunu konusunu hızlı bir şekilde aşarız ve yönetim kurulu şu ana kadar olumlu bir şekilde transfere devam ediyor alınan oyuncular bu ligin oyuncuları, genelde genç oyuncular ama ağabeylik yapabilecek tecrübeli oyuncular da takımın kazandırılarak takım tecrübesi arttırılıyor.
Yönetim kurulunun işinin zor olduğunu daha öncede söylemiştim , Şanlıurfa şehri başarıya susamış bir şehir süper lig özlemi çekiyoruz,bu nedenle iyi bir takım kurulup bu sene süper lig özlemine son vermek tek arzusu taraftarın , bu nedenle transfer edilen her oyuncudan sonra heyecan biraz daha artıyor.
Başkan İsmail Bağıban ve transfer komitesi şu anda çalışmalarını sürdürüyor, alınacak oyuncular titizlik içerisinde araştırma yaparak hem uygun fiyat olanı tercih ediyor, hem de Şanlıurfaspor takımına katkı sağlayacak oyuncuları takıma kazandırıyor.
Teknik direktör Ünal Karaman Kamp’ın verimli geçtiğini her geçen gün fizik kondisyonlarını yükselttiklerini belirteler aramıza gelecek yeni oyuncular ile 1.kamp dönemini bitirip 2.kamp dönemi için Antalya da çeşitli hazırlık maçları yaparak 2016-2017 futbol sezonuna başlamak istiyoruz.
TFF 2016-2017 sezonu fikstürünü Temmuz ayı içerisin de çekilecek umarım tek arzum ilk hafta maçının kendi sahamız da başlayıp 3 puan ile kapatmak , moral motivasyon anlamın da çok önemli olur. Şanlıurfaspor içim kazasız belasız bir sezon diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49