Şanlıurfaspor 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarının 1.etabına Bolu da başladı Şanlıurfaspor’un geçen sezondan kalan 7-8 oyuncu ile birlikte yeni transferler ile şuan da kamp da 28 tane oyuncu var buda takım olarak bu sezon daha iyi hazırlanma anlamına geliyor. Geçen sezon 1. etap kamp döneminde 7-8 oyuncu ile çıkmıştık ama yinede şampiyonluğu son maçlarda kaybetmiştik,bu sezon yönetim ne kadar önemli bir transfer politikası izlediğinin göstergesidir.
Teknik direktör Kemal Kılıç transfer döneminde genç oyuncuları tercih etmesi takımı sezon boyuncu koşan mücadele eden bir ekip oluşturmasını bu sezonun en önemli olayı, transfer dönemi devam ediyor 1-2 hafta içinde 3-4 tane daha tecrübeli oyuncular ile nokta transfer yaparak sezona bomba gibi başlayacağız.
Dün yapılan Fikstür çekiminde sezonun ilk maçı Eylül ayında kendi sahamızda Fethiyespor ile oynayacağız ligin 2 haftasında ise Kahramanmaraş deplasmanı ile devam edecek takım olarak 2.kamp döneminde hazırlık maçları ile lige hazır hale geleceğiz.
Taraftar bugüne kadar alınan oyunculardan memnun değil ama bana göre çok yanlış düşünüyorlar, taraftar geçmiş yıllarda isimli oyuncuların alınmasına alıştığı için bu transferlerde isimli oyuncu olmayınca şanlıurfaspor’un bir alt lige düşeceği görüşü var. Ben genç oyuncuların bu takımda daha iyi bir iş yapıp bir üst lige transfer olacaklardır.
Vali beyin sivil toplum kuruluşları ile yapmış olduğu toplantıda Şanlıurfaspor kulüp’e maddi anlamda para geri dönüşünün olup olmadığını bilmiyoruz, umarım biran önce takıma destek olunması lazım. Bana göre bu sezonda da bir üst lige çıkamazsak bir daha çıkamayız.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49