Şanlıurfaspor Pazar günü komşu ilimiz Gaziantep büyükşehir belediye spor ile zorlu bir maç oynayacağını biliyorduk, nitekim dediğimiz gibi oldu ve çok zorlu geçti, Gaziantep ekibi 2 penaltı kazandı ve bunları gole çeviremeyince maçtan yenik ayrılmaz zorunda kaldı. Futbol da şans faktörünün ne kadar önemli olduğunu bu maçta fazlası ile gördük sezon başından bu yana şansızlıklar ile geçen maçlardan sonra beklide şans bize bu kadar güldü ve üç puanı almamıza vesile oldu.
Maçın kahramanı şüphesiz kaleci Emrah’tı geldiği günden bu yana eleştirilen oyuncu anlamında beklide birinci sıradaydı, fakat Gaziantep büyükşehir belediye maçının kahramanı oldu Tugay Kerimoğlu’un kendisine sonuna kadar güvenmesi ve arkasında durması her geçen hafta performansını yükseltmiş oldu.
Taraftar yeterince stadyumu doldurmadı ama , maça gelen 4-5 bin taraftar takımı 90 dakika boyunca Şanlıurfaspor’u destekledi bu anlamda emeği geçen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Taraftar demek kötü günde takımın arkasında olmak demektir, birlik beraberlik ile Şanlıurfaspor bu sene ligde kalacaktır.
Kaçırılan penaltılardan sonra geçen hafta içi hocamızın Menzil’ e gidip dua ettiği iddaa edilmesi sosyal medyada galibiyetten sonra eğer hocamız gitmiş ise Allah ondanda razı olsun iyilerin duası ile 3 puanı kazandık.
Önümüzdeki hafta sonu deplasman da ligin ortalarında mücadele eden Malatyaspor ile karşı karşıya geleceğiz alacağımız puan takımın bu ligde kalacağının sinyallerini verecektir. Gaziantep büyükşehir belediyespor galibiyetinin morali ile Malatya deplasmanından da puan ile döneceğine inanıyorum.
Sayın valimiz İzzettin küçük’ün geçen hafta içi Şanlıurfaspor’a kalıcı gelir anlamında bir şeyler yapması kamu oyunda takdirle karşılandı. Taraftar derneklerine de maçlarda tribünleri renklendirmesi için yapılan atkılardan dolayı da sayın valimize teşekkür ediyoruz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49