Şanlıurfaspor Bandırmaspor mağlubiyeti sonrası kendi sahasında ligin alt sırasında bulunan İzmir ekibi Karşıyaka zorlansa da yenme başarısını gösterdi. Şanlıurfaspor Şanlıurfa’nın marka değeri başkanı ve yönetimi sevmeye biliriz ama sarı yeşilli takımı sevmek ve desteklememiz zorundayız. Maalesef takımın başarılı olmasını istemeyen kesimler var bunu üzülerek yazmak istiyorum, bu yüzden kullandığım başlığı yazdım İYİLERİN DUALASIYLA AYAKTAYIZ diye Sezon başından bu yana kısıtlı bir bütçe ile buralara kadar geldik bundan sonra da dualarınızı eksik etmeyin.

Geçen haftalarda yazmıştım bundan sonraki maçlarda iyi oyun beklemeyelim diye çünkü stresli haftalar başladı iyi futbol biraz zor olacak, burada önemli olan kalan maçlarda puan kaybı yaşamadan sezon sonu şampiyon olmak. Bu kritik haftalarda şehrin kenetlenmesi gerekiyor.

Başta sayın bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba, Vekiller, Vali, Emniyet Müdürü, Belediye Başkanları, Akp il Başkanlığı,Sivil Toplum Kuruluşları ve taraftarlar kalan 6 maç da takımın yanında olması gerekiyor, futbolculara ödenemeyen 7 tane primleri var primler 5 bin tl olsa futbolcu, teknik ekip,sağlık ekibi ile birlikte 1 trilyon para yapar buda şampiyonluk yolunda ilaç gibi gelecek.

Geçen sene kalan 6 maç da futbolculara primlerini veremediğimiz için TFF 1 ligden düştük umarım biran önce bu sıkıntılar giderilir ve futbolcu kardeşlerimizin primleri verilir, Bandırma vapurunu kaçırdık şampiyonluk Trenini kaçırmayalım.

Pazar günü Ankara da oynayacağımız Buğsaş spor maçına Şanlıurfalı Bürokratların bu maça gitmeleri gerekiyor, Ankara da daha önce oynanan Hacettepe maçında yaşanan sıkıntıları biliyoruz bu maçta da bu sıkıntıların olmaması için ve futbolcuları motive anlamın da orada olmaları gerekiyor. Başka sayın bakanımız orada bulunursa Futbolcu kardeşlerimizin öz güveni artacaktır ve galibiyet kaçınılmaz olacaktır. Ankara da bulunan Şanlıurfalı hemşerilerimiz maça gidip takımlarını desteklesinler kenetlenmemiz gerekiyor.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49