Şanlıurfaspor PTT 1.ligde üst sıralardaki takımların üst üstü aldıkları puan kayıplarından sonra süper lige direk çıkmak için bir hayli umutlanmıştı ama olmadı.Gap Arena stadyumun da Samsumspor ile berabere kalması ve Adanademirspor yenilmesinden sonra süper lige direk çıkma şansını azaltmış oldu. Son iki maçta gol yollarında ki etkinliğimiz var ama golcü oyuncuların beceriksizliğinden çok sayıda pozisyonlardan yararlanamıyoruz,bu da puan kaybına neden oluyor.
Bundan sonra alacağımız puanlar Play-Off daki yerimizi belirleyecek , takım olarak iyi futbol oynamaya başladık ama Osman hocanın gol yollarındaki oyuncular üzerin de biraz daha çalışması lazım ,son vuruşlarda biraz iyi olursak bize yeterli olacaktır.
Şanlıurfaspor takımı eleştireceğim tek konu Play-Off’ a gitmek istiyor ama,şu an ki puan tablosun da bulunan 6 takımı da şu ana kadar hiç yenemedik , o yüzden biraz daha iyi oyunumuzu sürdürüp ligde yenemediğimiz takımları Play-Off da devre dışı bırakıp mutlu sona ulaşırız. 
Bu hafta sonu oynayacak ola Bucaspor maçı kağıt üzerinde kolay görünüyor ama çok tehlikeli bir maç olacak düşme potasında ki takımlar bu gibi maçlar da ne yapacakları belli olmaz Şanlıurfaspor’lu futbolcular ve teknik heyet maçı ciddi ye almaları lazım.
Şehir olarak birlik beraberlik var , Fethi Şimşek  ve yönetim kurulu olarak bu sezon ki bu özverili çalışmalarının ancak bu takımın süper lige çıkması halinde , tüm yorgunluklarının bu şekilde atmış olurlar.
Bu sene o sene olması lazım süper lige çıkmak Şehrin reklamının ne kadar güzel olacağının kimse farkın da değil o yüzden herkesin bu takıma sahip çıkması lazım.
Şanlı takıma destek olan başta taraftar gruplarına ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum.Unutmalım ki başka Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor yok herkez bunu böyle bilmesi lazım.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49