Aralansan da biraz ey acı!
 
Öksüz kardeşlerimin çehrelerinden arınsan.
 
Yanmış bebişine bakmasın kavrulmuş babalar.
 
Ceninlere sıkılmasın mermiler, yanmasın anneler,
 
Annelerin yanı başında 17 lik Esmalar katledilmesin.
 
Babaların mektupları kanatmasın sinelerimizi,
 
Guta da kesilmesin nefesleri cennet kuşlarımın
 
Hama’nın katilinin oğlu katil, yetmez mi?
 
Arkanda ki ve önündekileri de alıp defolup gitsen mi?
 
Haberlerden kanlar akıyor, acılar yüreklerimizi dağlıyor. Binlerce ölü hem de çocuk hatta bebeklerle dolu. Acılar içinde kıvranmakta da kalan binlercesi. Ya Rab buna yürek nasıl dayansın ki. Nerden bilecek o yeni yürümeye başlamış ciğerpareler az sonra oyun gibi gerçek olabileceğini dahi tanımlamaya idraki olamadan kanatlanıp uçacağını. Hangi senaryoculardır ki kendilerinden bir cana yapılaydı bu zulüm. Dünya yerinde çalkalanırdı. Binler canlı canlı can çekişerek öldürüldü. Nerde İran, bütün Arap coğrafyaları neden susuyorsunuz? Nerde sahte demokrasi tüccarları liderleri ve halkları hem de . Birde kınaya kınaya gelip zulmü kınayanı ( başbakanımızı) kınıyorsunuz ha. Adaletiniz batsın
 
Bozulan fabrika ayarlarına geri dönebilmek için tüm dişlileri ile ezmek istiyor zalim, fasık diktatör Esed ve diğerleri. Nitekim bugün yaşananların başka türlü bir endişenin dışında olamayacağınıda anlamak zor değil. Yani kaybetmemek için yok et. Öyle ya Mübarek te serbest. Yakında devir teslimi de yaparlar. Elbet kuyularda da beklemekte ya Hz. Yusuflar, Hz. Musalar. Elbet bu saltanatlar yıkılacak ve yarılan denizlerde boğulacaklar.
 
Kerbela’da yemiş iki kişiye binler kişi. Al sana yezit al sana Hz Hüseyinler, Zeynepler. Masum, silahsız yetimleri sniperler bekler. Dün Kerbela, bugün Halepçe, hama, Guta, el Rabia. İhvan liderinin şehit kızı Esma, daha on yedisinde idi. “Sana elveda demiyorum bilakis görüşmek üzere” diyen onurlu babanın kızı. Evet, akranlarından farklıymış o, şehadet herkese nasip olmaz nasiplilerdenmiş o. Tertemiz halde hem de. Allah şehadetlerini kabul etsin hepsinin inşallah.
 
Hz. Hüseyinleri ve Hz. Hüseyin’in altı aylık bebeği Ali Asgar’a su isterken boynundan vurup acımasızca katleden o zalimlerden farksız bu Yezidleri her türlü destekleyen insan paçavraları, ve de dünyanın İslam otoritesi saydığı El ezher beyefendileri! Asıl bunlar kahreder bizi. İlmini menfaat ve para karşılığında satan belam bozuntuları darbecilere akıl verirmiş. "Ülkede yaşanan zararın karşılanması için Müslüman Kardeşlerin ve üyelerinin mal varlıklarına el konulsun diye." toplanan paranın bir kısmı da sana darbecilere verdiğin destek için ayrılsın mı?
 
Bu bazı Arap ülkelerindeki vazgeçilmez Nasırcılık, Baasçılık hırsları Osmanlı’nın ardından hangi ellerce organize edildiği bugün Başbakanın İsrail’le ilgili açıklamalarında daha da iyi ortaya çıkıyor. Demokrasiye yeni tanımlar koyan Yahudi Mısırın bugünkü halini gerçektende planladıklarını açıkça ortaya koyuyor. Korkmuyorlar. İsrail dün bu konu ile ilgili ciddiye almadıklarına dair açıklamalar yapmış. Umursamıyor. Çünkü kendine güveniyor. Dünyayı bu birkaç Yahudi’nin yönettiği inandırıcı gelmiyor olsa da bugün elinin altındaki koca Hıristiyan dünyasının sayesinde keyiflerince at koşturuyorlar tüm beldelerde.
 
Ayrıca İslam işbirliği teşkilatı diye bir yapı niye var? Böyle zor ve sorunlu günlerde varlık gösteremeyecekse.
 
"Melekler iyi kulların canlarını alırken kendilerine «Selam üzerinize olsun, yapmış olduğunuz iyiliklerin karşılığı olarak cennete giriniz» derler."nahl 32
 
Allah tüm şehitleri rahmetiyle kuşatsın, kalanlara da sabırlar ihsan etsin inşallah… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49