Şanlıurfa’da futbol konuşulunca tabiki akla 50 yıllık çınarımız Şanlıurfaspor’umuz gelir.

Ama laf olsun,torba dolsun veya ağzı olan konuşuyor misali,bilip bilmeden eleştiri yapanlar gerçekten biz ,yönetim kurulu arkadaşlarımızı ve bu şanlı takıma gönül vermiş insanları derinden üzmektedir.

Unutmayalımki Nihat Çakır’ın oluşturduğu Yönetim kurulu malüm borç batağı yüzünden, sahipsiz kalmış hiç kimsenin cesaret edip liste çıkaramadığı bir ortamda bu kulübün kapanmaması için bazı sözlerde alarak bu zor göreve ve bu ateşten gömleği ekibiyle birlikte giymeye karar vermiştir.

Urfaspor sevdalısı bu 21 kişilik mütevazi listeye , gerek mülki Erkan,gerek spor camiası tüm ekonomik sıkıntı ve olumsuzluklara rağmen spor kamuoyu pozitif bir yaklaşım sergilemiş ve beklentilerini yükseltmiştir

Spor Kamuoyunda büyük bir karşılık ve büyük destek bulmuşlardır.

İlk icraatımız Şanlıurfaspor’un sadece yönetimin takımı olmadığı , tüm Urfa’nın takımı olduğunu , bunu gerek sayın valimize, gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Merkez ilçe Belediye Başkanlarımızı ziyaret esnasında onlarla ilettik ve bu kulübün tüm maddi sıkıntılarına , ekonomik olumsuzluklarına rağmen bizler inanıyoruz bu kulübü yaşatacağız buna sizlerde inanki birlikte başarırız bu konuda sağolsunlar mülki Erkan ve belediye başkanlarımızla güzel istişarelerde bulunduk ikna ettik.

Ne yazıkki sürece güzel giderken virüs sürece etki etti, dünyada ve ülkemizdeki corona virüs pandemi dünya ve ülkemizdeki ekonomik kriz, de göz önünde bulundurmamıza rağmen ,en minimum bir şekildede olsa mülki Erkan’da nakti yardım konusunda sözler aldık ve sürece bismillah deyip başlayıp sürecin takipçisi olduk.

Bu arada nakti yardım ile ilgili girişim ve çabalarımız halen devam etmekte yine kamuoyunda bir kaç boş boğazın mülki Erkan parayı vermiş yönetim kurulu boş boş oturuyorlar diye sözleriyle gündemi gereksiz meşgul edip sürece zarar vermekten öteye gitmemektedirler,

Bize verilen her hangi bir para yok sadece verilen sözler var gereği için uğraş veriyoruz.

Yönetim olarak biz zaten para istemiyoruz sadece para verenlere para hazır bizlerde ,futbolcular ile anlaşıldıktan sonra sizler ilgili futbolcularının İban numaralarını vererek sizlerin parayı bu hesaplara yollamalarını isteyeceğiz bu kadar şeffaf bir yönetim var sürece hangi bir ithama ve suistimale maruz kalınmaması adına Nihat Çakır ve yönetime kurulunun mülki erkana sözlediği sözdür.

An itibariyle bizlerde boş durmayıp yerli ve yabancı futbolcu alacakları ile ilgili gerek futbolcular gereksede aracılarıyla şifaai olarak ön görüşmelerimiz devam etmektedir.

Bu arada sosyal medyada yine bazı art niyetli sözde urfaspor sevdalıları gibi görünen bazı kişiler aslında enaniyetlerinin,kişisel hırslarının kurbanı olup urfaspora en büyük zararı vermeye çalışarak , aslı astarı olmayan haberlerle,kasıtlı bir şekilde başkan ve yönetim kurulu arasında sorunlar varmış gibi paylaşımlar yapıp süreci baltalayıp kaos oluşturup gündem yaratmaya çalışıyorlar ama bu gibi paylaşımlar bizleri daha da kenetlendiriyor.

Yönetim kurulumuz rutin toplantılarını düzenli yapıyor , aramızda her hangi bir olumsuzluk yoktur ve yaşanmamıştır.

Yönetim kurulu adına Nihat Çakır başkanımız, gerek vali bey, gereksede BŞBB’nımız ile sürekli görüşmeler temas halinde ve yönetim kurulumuza anında tüm gelişmeleri whatsapp grubumuzdan anbe an aktarıyor, gerektigi zamanlarda yönetimi acil toplantıya çağırarak gündemi istişarelerimize sunuyor.

Kamuoyunda Andre Mark ile ilgili FİFA ’dan gelen ve basına düşen yazısı üzerinden,FİFA bizi alt lige düşürecek şeklinde dolaşan yazıya istinaden belden aşağı , aslı astarı olmayan paylaşımlar yapıyorlar,yazının içerigi öyle yazıldığı gibi değil kimsenin endişesi olmasın gerek FiFA gerekse TFF ile irtibat halindeyiz.

Birde biz zaten alt lige matematiksel olarak düşmüşüz,keşke şimdi lig tescil edilmeden FİFA bizi alt lige düşürse en azından FİFA derdinden bu vesileyle kurtulmuş olurduk.

Biliyoruz süreç ağır işliyor haklı beklentileriniz var ama şuna inanın süreçten bizlerde sizler kadar muzdaribiz tüm gayretimizle gündeme yoğunlaşmış bir durumdayız.

Sonuç olarak yönetimimizin şu an birinci önceligi sırasıyla

*Bu Virüs yasaklarından dolayı önümüzü görebilmek hareket alanımızın açılması.

*Vali bey ve BŞBB’ımızın vaat ettiği nakti yardımın ortaya konması .

*İlk önceligimiz yabancı futbolcular ile uzlaşılıp ödemelerini yapıp muvaffakatlarının alınması.

*Aynı yöntemle yerli futbolcularla anlaşılması.

*Bunları yaptıktan sonra Nihat Çakır başkanımın kongredeki sözleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın

*Amacımız ilk baştan bu yana transfer tahtasını açıp önümüzdeki yıl tekrar trübünleri dolduracak başarılara imza atacak Şanlıurfaspor için mülki Erkan ve Belediyeler ile işadamlarından oluşan şeffaf 5 yıllık bir eylem planıyla oluşacak yeni güçlü bir yönetim yapısı için kongre kararının alınması.

*Her hangi bir sebepten dolayı bir aksaklık olması durumunda yine başkanımızın dediği gibi tüm gerekçeleri yaşadığımız tüm süreci ayrıntılarıyla kamuoyuyla paylaşılıp gereğinin yapılması yani en kısa sürede tekrar kongreye gidilmesi.

Sadece spor kamu oyundan şunu istiyorum lütfen 1.ağızdan yani başkandan veya yönetim kurulu bizlerden bilgi alınması bunların dışında yapılan hiç bir habere itibar etmeyin.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere...........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48