Şanlıurfa spor kendi sahasında oynayacağı Sivas spor maçında Gap Arena stadyumunu doldurmamız gerekiyor, gün birlik beraberlik günü, takım olarak zor günler geçirdiğimiz herkes tarafından bilinmekte taraftar dediğin zaten zor günlerde takımın yanında olur ve 90 dakika takımı destekler.
Şanlıurfa spor geçen sezon da sıkıntılı haftalar yaşamıştı fakat bu süreçten kurtulmuştu, bu sezonda aynı sorun ile karşı karşıya kaldık kalan 10 maçımız da final niteliğinde 5 galibiyet aldığımız da ligde kalmayı garantileyeceğiz. Malatya spor maçında son 25 dakika oynana oyun taraftarı ve Oğün hocayı memnun etti umarım bu tempoyu bu hafta da sürdürürüz.
Bir başka önemli konu ise hakem hataları Şanlıurfa spor’un maçlarını yöneten hakemlerin bariz hatalar yaptığı açık bir şekilde görülmekte merkez hakem kurulunun bundan sonraki düşme hattında ki maçlara en formda olan hakemleri göndermesi ve hakemlerin de adil bir şekilde müsabakaları yönetmesi gerekiyor.
Son 3 maçımız gerçekten final niteliğinde sırasıyla iç sahada Sivas spor , deplasman da düşme hattındaki rakibimiz Mersin İdman yurdu ve Son olarak kendi sahamızdaki oynayacağımız Samsun spor maçları ligde kalma adına çok önemli maçlar olacak buradan alacağımız 9 puan bizi ligde tutacaktır.
Şanlıurfa spor yönetim kurulu bu haftadan itibaren iç saha maçların da protokol tribünün de takıma destek de bulunması için bir çalışma yapması gerekiyor başta sayın Valimiz, Millet Vekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partilerin yöneticilerini bu maçlara davet edip, birlik beraberlik içerisinde bu takımın yalnız olmadığını tüm Türkiye’ye göstermektir.
Bizler spor yorumcuları olarak takımın arkasındayız ve Şanlıurfa spor’un başarılı olacağına ve TFF 1.lig de kalacağına inanıyoruz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49