Şanlıurfaspor bu sezon hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor, daha önceki köşe yazımlarımda şimdi sıra kimde diye yazmıştım.Fakat yine bu başarısız sonuçların tek suçlusu hoca olarak göründü ve Hüseyin Dağ hoca ile yollar ayrıldı.Bu sezon daha 12 hafta geçmiş iken 2 teknik direktör yollayan tek takım olarak her halde Şanlıurfaspor tarihe geçmiştir.
Bana göre sorun hocada değil sezon başı bu takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirmemiş olmasıdır. Yönetim kurulu yabancı oyuncu konusun da yanlışlar yaptı kendini ispatlamamış yabancı oyuncular alınmış olması bunun bir göstergesi, Türk oyuncularda ise defans ve kanatlardaki oyuncuların alternatiflerinin olmamış olması bunların başından gelen hatalardır. Sol kanat da sakatlanan Şaban’ın yerine alternatif bir oyuncu olmayınca üst üste 2 maç yenilgi Şanlıurfaspor için kaçınılmaz oldu.
Takım olarak sakat ve cezalı oyuncuların çok olmasından dolayı 2 maç sıkıntı yaşamamız bunun bir göstergesi olarak görebiliriz Şanlıurfaspor takımı kötü bir takım değil fakat üst üste alınan mağlubiyet hayal kırıklığına neden oldu. Yönetim kurulu bu takıma güveniyor fakat eksik yönlerimizin olduğu da gözle görülüyor, şimdi yönetim kuruluna iyi bir iş düşüyor.
Yönetim kurulu bu yapılan hatalara yenisini eklememesi için Teknik direktör konusun da acele etmemesi gerekiyor, bu ligi bilen deneyimli bir hocayı takımın başına getirmesi lazım ikinci yarı yapılacak transferlerde ince eleyip sık dokuması lazım futbolcuların bu takıma katkı sağlaması gereken oyuncular tercih edilmeli ,yaşı geçmiş ve hantal futbolculardan uzak kalması gerekiyor.
Yeni teknik direktör taraftarı ve takımı ateşlemesi ve yeniden lig başlıyor havası oluşması lazım, bu takıma bir kıvılcım gerekiyor bu da iyi bir hocadan geçiyor. Umarın yönetim kurulu bu defa hata yapmaz ve doğru yolu bulur diye düşünüyoruz.  
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49