Şanlıurfa'nın Tarihi ve turistlik ilçesi Halfeti merkezine girişte araçlardan otopark ücreti alınması büyük tepkilere neden oluyor. Mahalle aralarına giden araçlardan bile otopark ücreti alındığı iddia ediliyor ben daha önce de bu konuyu gündeme getirmiştim  Birecik Barajı’nın yapımı sırasında önemli bölümü su altında kaldıktan sonra “Güneydoğu’nun Bodrumu olarak anılan Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine büyük turist gezileri düzenleniyor. Yeşil ve mavinin birleştiği Halfeti’de, su altında kalan yerleşim yerlerinin üzerinde teknelerle dolaşan turistler, ilçenin doğal güzelliğine hayran kalıyor. Ancak Halfeti ye gelen Yerli ve yabancı turistlerden ilçe girişinde oto park ücreti alınması büyük tepkilere neden oluyor bu uygulamadan dolayı birçok yerli ve yabancı turist Halfeti'ye gelmek istemiyor bu uygulama İlçeye büyük sekte vuruyor oto park olan yerlerden oto park ücreti alınsın ancak ilçe girişinde ve mahalle arasında park eden araçlardan para alınması hukuki bir yönü yoktur.
Bu olaya Halfeti halkı ve oradaki esnaflar çözüm getirmeleri gerek yaz mevsimi ile birlikte Halfeti'ye gelecek olan ziyaretçilerin park parası yüzünden birçok turlar iptal ediliyor başta sayın milletvekillerimiz sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye başkanımız Halfeti belediye başkanı bu konuya el atmalarını istiyoruz bu konu çözülmese bu yaz kimse Halfeti'ye gelmez bu konuyu daha önce de gündeme getirmiştim 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49