Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Kudat: “Liderlik Yarışından Kopmadık, Kopmayacağız”
BAL ligi 2. Grupta şampiyonluğun en güçlü adayı Karaköprü Belediyespor son haftalarda aldığı kötü sonuçlara Malatya deplasmanında dur demek istiyor.
 
Faruk Çelik spor kompleksinde Teknik Direktör Yaşar Tosun’un nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı siyahlı ekibin antrenmanını Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler izledi.
 
Malatya Yeşilyurt'u yenerek Araban maçında kaybettikleri puanı telefi etmek istediklerini belirten Teknik Direktör Yaşar Tosun, “Geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Araban Belediyespor maçında bir anlık hatadan yediğimiz golle 2 puan kaybettik. Pazar günü Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u yenerek telafi etmek istiyoruz. Rakibimizde güçlü bir takım ama ben takımımı güveniyorum. Kredimiz tükendi. Kalan kredimizi iyi kullanarak ligi inşallah şampiyon olarak bitireceğiz” dedi.
 
Antrenmanı sonunda futbolcularla bir toplantı gerçekleştiren Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, takıma güvendiğini Malatya deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandığını söyledi.
 
Liderlik yarışından kopmadıklarının ve kopmayacaklarının altını çizen Başkan Kudat, “Son 3 haftada hiç arzulamadığımız sonuçlar aldık. Bu hafta lider olan Malatya Yeşilyurt deplasmanına gideceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Bizde yönetim olarak destek olmak için antrenmanı izledik. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçları Malatya Yeşilyurt deplasmanında alacağımız galibiyetle unutmak istiyoruz. Liderlik yarışından kopmadık, kopmayacağız. İnşallah seri galibiyetler alarak ligin ilk yarısını zirvede tamamlayacağız. Takıma, hocalarıma güveniyorum. İç saha maçlarımızda bizi destekleyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48