2017-2018 Sezonunda bir üst lige çıkamayan Şanlıurfaspor’da gözler 10 Haziran 2018 pazar günü yapılacak olan kongreye çevrildi.

Mevcut başkan Emin Yetim güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için kolları sıvadı, ilk olarak teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşma sağlayarak adeta devam edeceğiz sinyalleri verdi şu ana kadar iç transferde 2 dış transferde 2 oyuncuyu kamu oyuna açıkladılar bunlar seçim öncesi açıklalananlar aldığım duyumlara göre liste de çok iyi ve kaliteli oyuncularla da görüşmeler yapılıyor gelecek yönetimin 10 Milyon ( Trilyon ) acil ihtiyacı olacak yapılacak yeni transferler ve geçen seneki oyuncuların alacakları var bunları iyi hesap etmeleri gerekiyor. kamu oyunda taraftarın başarısız olarak gördüğü mevcut yönetimin karşısına güçlü bir yönetim kurulu çıkmasını istiyorlar sosyal medyada en çok istenilen başkan modeli eski başkan Kemal Saraçoğlu ismini dinlendiriyorlar ama şu ana kadar Kemal başkandan bir açıklama yok güçlü bir oluşum için şunlar yapılması gerekiyor yönetim kurulu 15 kişilik oluşmakta bunların futboldan anlayan 5 kişi , iş adamı 5 kişi ve mülki amirlerin göstereceği 5 kişilik oluşacak güçlü bir yönetim isteniyor.

Kamu oyunda şu ana kadar başkanlık için dolaylı yoldan bana destek verilirse düşüncem var açıklamasında bulunan Şanlıurfaspor eski oyuncusu Nihat Çakır var ama bu borç ile destek olunmaz ise kesinlikle girmez , 63 fanatikler dernek başkanı Ali Çiçek de adaylığını koydu oda kamu oyundan destek bekliyor kongrede projesini açıklayacak bu zorlu süreçte adaylar bu şekilde bakalım önümüzdeki günlerde başka adayların çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Gelelim benim düşünceme yönetim nasıl oluşturulmalı başta sayın Bakanımız , Millet vekilleri, Vali , Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarının mevcut başkan Emin Yetim ile birlikte veya yeni oluşacak olan güçlü bir yönetim kurulu oluşturup taraftarıda sevindirecek bir yönetimin olması gerekiyor sezona daha güçlü başlamamız için çok önemli bunlar yapılırsa sezon sonunda istenilen bir üst lige çıkmış oluruz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehemet şükrü barug 6 yıl önce

Mantıklı düşündüğün için agzina saglik yeni haberlerini bekliyorum

banner24

banner49

banner48