Pazar günü AKP”nin Ankara”da 3”ncü Olağanüstü Genel Kurulu vardı. Genel kurulda Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP”nin başına geçti ve tabir yerinde ise direksiyonu yeniden devraldı.

Sonucun öncelikle Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere tüm AKP”lilere, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Direksiyona geçen Erdoğan”ın ilk yumruğunu masaya vurduğu konu OHAL oldu ve OHAL”e devam edileceğini açıkladı. Erdoğan, yarınlarımız adına yapılması gerekenleri de sıraladı ve tabir yerinde ise “şimdi söz değil, iş, icraat zamanıdır” dedi.

Erdoğan”ın AKP”nin başına geçmesi ile birlikte AKP MKYK”da da köklü bir değişim yaşandı. Listeye Urfa”dan Suruç milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız girmeyi başardı. Buna karşın daha önce AKP MKYK”da yer alan Mahmut Kaçar ise Galip Ensarioğlu, Veysi Kaynak, Şaban Dişli, Yasin Aktay, Edibe Sözen, Nükhet Hotar, Sema Ramazanoğlu gibi isimlerle birlikte dışarıda kaldı.

Tabi ki bu bir bayrak yarışı.

Gönül isterdi ki, İbrahim Halil Yıldız ile birlikte bir iki isim daha MKYK”da yer alaydı. Çünkü Urfa, seçimlerde, referandumlar ile birlikte tüm oluşumlarda AKP”ye ve dolayısı ile özellikle Erdoğan”a verdiği müthiş destek ile bunu hak ediyor.

AKP”de Erdoğan ile birlikte artık yeni bir süreç başlamış oldu.

2019”daki Başkanlık seçimi öncesi arada var olan iki yıla yakın bu süre çok önemli. Cumhurbaşkanı Erdoğan”ın da dile getirmiş olduğu üzere şimdi artık icraat zamanı.

Ekonomi başta olmak üzere daralan ve sıkıntılar oluşturan tüm alanlarda mutaka ülke genelinde bir rahatlatma getirmek şart. İşte bunu da başarmak en başta Cumhurbaşkanı Erdoğan”ın ve onun dava arkadaşlarının omuzlarında tabi ki önemli bir yük.

AKP”de Genel Başkanlık tamam.

Yeni MKYK”da tamam.

Şimdi sırada yeni Bakanlar Kurulu listesinin oluşumu ve “durmak yok, yola devam” sözü ile hareket zamanı…

AKP”deki bu değişim tüm partililere “hayırlı olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48