Şanlıurfaspor sezon başından bu yana alınan kötü sonuçların ardından ilk gönderilen her zaman ki gibi teknik direktör olmuştu. Yeni gelen hoca ile bu sıkıntının giderileceği düşünüyordu, fakat yine olumsuzluklar devam edince 2 yabancı futbolcu kadro dışı bırakılarak, ama yinede sorunlar devam ediyor acaba şimdi kim gidecek heyecan ile bekliyoruz.
Sezon başından bu yana yapılan hatalar zinciri devam ediyor, 17 tane yeni oyuncu , yeni teknik direktör ve en önemliği sportif direktör Zafer Tüzün’ü takımın başına getirmiş olmaları  hataları sıraladı.Geçen sene şampiyonluğa oynayan bir takım vardı bu ligin en iyi hocalarından Osman Özköylü takımın başında iken tek eksik olan Şanlıurfaspor’un gol yollarındaki sıkıntısı olarak görünüyordu ve bu sezon en iyi 3-5 tane oyuncu takıma getirilmiş olsaydık şuan açık ara lider olurduk. 
Bu sezon maddi sıkıntılar da oluşunca takımın kimyası bozuldu ve zor günler geçirmemize neden oluyor,Gap Arena stadyumunda bu sezon yenilmemiş olmamız bizleri biraz umutlandırsa da Yeni Malatyaspor’u yenilmemiz kaçınılmaz oldu bu yenilgiden sonra puan tablosunda düşme potasının hemen üzerinde olmamız piskolojik olarak hem taraftarı,hem de takımı olumsuz yönde sıkıntıya sokacaktır.
Taraftar bundan sonra takımın geçmiş yıllardaki yanlış yönetilen takımlar gibi Şanlıurfaspor’un da isminin liglerde silineceği korkusu oluşmuş durumda bizler sarı yeşilli ekibin bu ligde kalması ve biran önce mevcut borc’un en aza indirilmesini şampiyonluk kadar önemli olduğunu düşünüyoruz.  
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49