Şanlıurfaspor haftalardır 3 puana hasret kaldı gerek deplasmanda ,gerekse kendi saha ve seyircisi önünde oynanan futboldan kimse memnun değil herhalde yönetim ve teknik heyette memnun değildir.
 
Gelelim bu hafta kendi sahamızda Fethiyespor ile oynanan maça mutlak 3 puana ihtiyacımız olan maçta teknik direktör Reha Kapsal hoca tek forvet Zenke ile oyun kurgusuyla başlamış olması açıkçası bir taraftar ve bir spor yazarı olarak biz bu maçta nasıl gol atacağız diye merak ettim ve korktuğum başıma geldi ve gol atamadık takım ilerde çoğalamıyor zenke’nin nerdeyse orta sahaya gelip top alıp gidip gol almasını bekledik kendi sahamıza çekilir olduk bu oyunla bu sezon daha çok gol atamayacağız bir an önce oyun anlayışımızı değiştirmemiz ve gol ve goller atmak için bir oyun kurgusu kurmamız lazım.
 
Takımda disiplinsizlik almış başını gidiyor her hafta bir futbolcu gereksiz kırmızı kart görerek takım arkadaşlarını yalnız bırakıyor.Bu hafta başrol oyuncu ise Onur Akbay gereksiz kırmızı kart görüyor takım arkadaşlarını eksik bırakıyor buda Reha Kapsal hocanın da futbolcular üzerinde bir etkisinin olmadığını düşünüyorum olsaydı herhalde böyle bir anlayış olmazdı.
 
Taraftarları sezon başı büyük umutlarla şampiyonluk hayalleri verenlere sesleniyorum.Bu taraftara bu saatten sonra bir söz verin bu takımı ligde tutun ve böylece bir başarınızın olduğunu görelim.
 
Bu sezon boyu şu ana kadar değişen 3 teknik direktörün bir ortak yapısı var ki şuana kadar şanlıurfasporun ne top oynadığı belli değil, takım olamıyoruz,sahada ne yaptığımız belli değil,oyuncuların sahada ne oynadığı belli değil,kenarda teknik heyetin oyuna müdahalesi yanlış gol atmamız gerekiyor ve oyuncu değişikliklerinde çok geç kalınıyor.
 
Gap arena stadyumunun’da tribünler sahaya uzaklıklarını da göz önünde bulundurursak bence yarında itibaren kale arkalarına kazma vurup sahaya yaklaşmak için adım atılması lazım,sezon sonunda maraton ve protokol tribünlerini yıkıp sahaya yaklaşan bir tribün oluşturmamız lazım.Buda bir sonraki sene için taraftara büyük bir jest olur diye düşünüyorum.
 
Üzülerek söylüyorum ki bu senede gereken dersleri çıkarıp önümüze bakmamız lazım.Yönetimin kongre kararı alıp yeni bir yönetim kurulu oluşturup futboldan anlayan bir ekip ile yola devam edilmesi lazım.
 
Şanlıurfasporun bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49