Geçmiş dönemlerde sezon başı Gap 11 Nisan stadyumu da zemin problemi oluyordu ve maçlarımızı çevre illerinde oynamak zorunda kalıyorduk. Bu sezon Gaziantepspor ile hazırlık maçında zeminin çok güzel olduğunu gördüm.

Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş ile yapmış olduğum görüşmede stadyum çimlerinin daha önceki yıllarda Şanlıurfa sıcağına dayanıklı olmayan çimlerin kullanıldığını ve bu eksikliğin görüp sıcağa dayanıklı olan Bermuda çiminin kullanımı için gerekli girişimlerde bulunup bakanlık da gerekli ödenek aldık ve hızlı bir şekilde çimleri sipariş ettik, stadyumda eksik yerlere ekimleri yaptık bu sezon gerek Şanlıurfaspor ve Karaköprüspor rahatlıkla maçlarını Gap 11 Nisan stadyumunda oynayabilecekler.

2018-2019 futbol sezonunu başladı tüm Türkiye de maçları izliyoruz ve taraftarlarda izliyor saha zeminleri çok kötü durumda Şanlıurfa Gap 11 Nisan Stadyumu zemini Türkiye de ilk 5 stadyum içine girer bu konuda Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş ve ekibini kutluyoruz.

Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş ve ekibinin bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere ...........
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49