Şanlıurfaspor kendi sahasında Fethiyespor ile karşı karşıya geldi ligin ilk maçları her zaman için zordur, nitekim Fethiyespor maç 3 dk bulduğu golle deplasmanda 1-0 öne geçmesi stadyumda soğuk duş etkisi yarattı ve taraftar hayal kırıklığına uğrattı , Şanlıurfapspor golden sonra dağınık futbol oynamaya devam etti rakip takım önde olmanın avantajı ile girmiş olduğu pozisyonları gole çeviremeyince belki de ilk yarıya 3-4 gol atarak farkı gidecekti, onlar için sansız dakikalar Şanlıurfaspor için şans dakikalarıydı. Kemal kılıç ilk yarı oyunda fazla varlık gösteremeyen oyuncuları görünce 2.devreye değişiklik yaparak başlayacağı sinyalini vermişti.

Nitekim 2.devreye ilk yarı sahada fazla varlık gösteremeye Oğuzhan Türk ve Ömer Bozan yerine Sercan kaya ile Benhur Keseri oyuna aldı teknik direktör Kemal Kılıç bu müdahalesinden sonra sahada fırtına gibi bir Şanlıurfaspor vardı, 46 dk Sercan Kaya ve 54 dk Samet Akaydın’ın golleri ile 2-1 öne geçmesinden sonra bu defa sarı yeşilli ekip sayısız gol fırsatlarından yararlanamayınca kendi sahasında sezonun ilk 3 puanını almış oldu.

Bir öz eleştiri yapmak gerekirse geçen sezon iyi bir performans sergileyen Feridun Kıroğlu’nun şahsi bencil oynaması belki de geçen sezon şampiyonluktan olmamıza neden olmuştu , Pazar günü oynanan maçta da 3-4 tane net pozisyonları bencilce harcayan Feridun Kıroğluna bir abi tavsiyesi gençsin ve kendini göstermek istiyorsun ama bunu 2-3 farklı skor ile devam eden maçlarda yaparsan senin içinde iyi olur umarım bundan sonraki maçlarda bu gibi hatalara düşmezsin. Maç Sonrası kendi saha ve seyircin önünde alınan 3 puan çok güzel şeydi maça gelen taraftarlar sahadan mutlu ayrıldılar , emeği geçen başta yönetim kurulu, Teknik Kadroyu ve futbolcu kardeşlerimi kutluyoruz.Bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere ...........


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49