Son 2 maçında sahadan mağlup ayrılan Şanlıurfaspor Pazar günü deplasmanda Fethiyespor’u farklı mağlup edip kötü gidişe dur dedi, alınan bu galibiyet Şampiyonluk yolunda ilaç gibi geldi. Bu galibiyet taraftarlar arasında Şanlıurfaspor da ne değişti soruları sorulmaya başladı, bana göre de hoca değişikliği takıma olumlu yansımız gibi görünüyor niye mi takımda 2 haftadır formsuz oyuncular bu maçta yedek kalmıştı ve formayı hat eden oyuncu topluluğu sahadaydı bu da galibiyet de büyük rol oynamış oldu.
Ben her zaman söylüyorum Şanlıurfaspor’ un sağ kanat ve sol kanatlarının iyi olması takımın galip gelmesine neden oluyor, gününde olan Feridun Kıroğlu ve Hüseyin Kala takımı sırtlayarak galibiyetin mimarı oldular Şanlıurfaspor bundan sonraki maçlarda yine bu oyun sistemine devam edilmesi gerekiyor. Hafta içi maç yapmış olan bir takım bu kadar iştahlı bir maça çıkacağını düşünmüyordur belki de sezonun en farklı galibiyetini alacaktık ama olmadı.
Yeni anlaşma sağladığımız Ahmet Taşyürek hoca kulübede yoktu ama aslanlar gibi Şanlıurfa öz evlatları İhsan Karabulut ve Abdurrahman Dağ hoca vardı 3-4 gün içerisinde bu takıma neler kazandırdıkları orda da değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum, umarız Ahmet hoca da tecrübesini bu takıma katarak katkı sağlar.
Bu lig öğle bir lig ki 2 hafta yenilen takım şampiyonluktan uzaklaşıyor ama bir hafta sonra alınana galibiyeti ile tekrar dan Şampiyonluğun en büyük adayı oluyor Şanlıurfaspor da bu sıralama da lider ile arasında sadece 3 puan 1 maçlık puan farkı var umarım bundan sonra ki maçlar da basit puan kayıpları yapmayız.
Önümüzdeki Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız Kırklarelispor maçına da iyi hazırlanmamız gerekiyor, genç ve koşan bir ekip her ne kadar şampiyonluk iddiaları az olsa da Play- Off için mücadele edecekler her maç artık final bu maçı alalım Şampiyonluğa adım adım ulaşalım.
Her zamanki gibi taraftara büyük iş düşüyor bu maçı da kazanmamız için 12 güç olarak yine bu hafta onlara ihtiyacımız var, tribünde yerlerini alsınlar ve 90 dakika takıma destek versinler. Bu sezon sloganım tutacaktır Allah’ın izniyle MEŞALELERİ YAKIN ŞAMPİYONLUK YAKIN
Şanlıurfaspor takımını bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49