Şanlıurfaspor da geçmişten gelen bir hastalık yine devam ediyor TFF 1.ligden düştüğümüz sezon düşme hattında ki rakiplerimizi yenemeyip bir alt lige düşmüştük , Geçen sezon ise şampiyonluk yarışındaki Gümüşhanespor’u kendi sahamızda 10 kişi kalmalarına rağmen yenemeyip şampiyonluk’a veda etmiştik bu sezon yine şampiyonluğa oynuyoruz ama şampiyonluğun güçlü ekibi olan Fatih Karagümrük takımına yeniliyoruz. 3 hafta üst üste kazanmanın morali ile çıktığımızı maçı belki de bireysel hatalar sonucu sahadan mağlup ayrılmamıza neden oldu.
Şanlıurfaspor maçın ilk 25 dakikasında çok acemice hatalar yaptı sanki karşısını Galatasaray vardı o kadar ki heyecanlı oynadılar, bu dakikadan sonra oyunu kontrol altına aldık dediğimiz anda tehlikeli pozisyon yokken ceza sahasında Samet Akaydın ‘ın eli açık bir şekilde topa müdahale etmesi sonucu penaltıdan 1-0 yenik duruma düştük maçın ilk yarısı bitecek derken uzaktan yenilen 2. Gol takımı morallerini bozdu.
Şanlıurfaspor teknik direktörü 2. Devreye 2 oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etti golcü oyuncu Doğan Karakuş 50 dk bulmuş olduğu gol ile umutlandırdı fakat 5 dk sonra yenilen 3 gol adeta maçı mağlup bitireceğimizin sinyallerini vermişti sonra atılan karşılıklı goller sonrası maç 4-2 Fatih Karagümrük galibiyeti ile maç sonuçlandı. Bu mağlubiyeti unutup toparlanmamız gerekiyor umarım kalan 4 hafta sonunda en yüksek puanı toplayıp ilk yarıyı ilk 3 içersinde bitiririz.
Kemal Kılıç hoca bu takımı şampiyon eder herkesin inanması gerekiyor , umarım bu maçtaki hatalardan bir ders çıkarırız ve önümüzdeki haftalardaki maçlarda böyle hatalar yapmamış oluruz.
Yönetim kurulu devre arası takıma kaliteli 3 tane oyuncu kadroya katması gerekiyor 1 kaleci , 1 Orta Saha 10 numara pozisyonunda bir oyuncu ve 1 tanede kaliteli bir forvet alınırsa bu takım iş yapar umarım bu uyarımızı yönetim dikkate alır.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M şükrü barug 5 yıl önce

Teşekürler yaptıgın analiz için metin kardesim

banner24

banner49

banner48