Şanlıurfaspor’un yıllardan bu yana ne zaman bir final maçına çıksa galip gelen taraf olamıyor maalesef , geçen hafta Pazar günü kendi sahasında seyircisiz oynanan maçta lider Gümüşhanespor’u yenemedik ve şampiyonluk yolunda büyük yara aldık. Maç seyircisizdi ama Gıda tarım hayvancılık bakanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, Akp İl Başkanı , Vali Bey, Emniyet Müdürü, BB Başkanı Başkanı, Haliliye Belediye başkanı , Eyyubiye Belediye Başkanları protokol da yerlerini almışlardı.

Oysa ki maç öncesi her şey çok güzeldi taraftar tesislerde futbolculara tezahürat yaptı 300 araç ile konvoy yaparak Şanlıurfaspor kafilesini stadyuma getirdi, pozitif anlamda taraftar bu güne kadar olmayan şeyleri yaptı ve takımın arkasında olduğunu gösterdi, futbolcu kardeşlerimiz bu taraftarları üzdüler.

Bundan sonra 2 hafta kaldı ligin bitmesine yapılacak tek şey 2 maçı da alıp rakiplerin puan kaybını bekleyecekler, olur mu olur belki de son bir kez daha şans bize güler, bekleyip göreceğiz şampiyonluk san maç ve son düdüğe kadar devam edecek gibi görünüyor.

Direk şampiyon olamaz isek Play- Off maçları var bunlara adapte olmamız gerek bu takımın bir üst lige çıkmaması için bir engel yok yeter ki inanlar çoğalsın sezon sonuna kadar şans devam ediyor 3 maçı kazanan bir üst lige çıkacaktır.

Bu hafta sonu deplasman da karşılaşacağımız Zonguldak Kömürspor maçına artık hazırlanmamız gerekiyor, Ahmet hocanın bundan sonrası takımı toparlaması anlamında destek olması şart bu saatten sonra geriye bakmanın bir anlamı yok sabır edelim bekleyelim.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49