Şanlıurfaspor kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçı 11’ler açıklandığı zaman Fevzi Özkan’ın 18 de olmaması maçın önüne geçerek , taraftar ve spor yazarları olarak bizleri üzmüştür. Takım kaptanı ve oynadığı maçlarda takıma vermiş olduğu katkı ortada futbolcunun oyun olarak her maç da aynı katkıyı sağlayamaz ama mücadele etmesi bizim için önemli olandır. Kemal Kılıç hoca futbolcuların performansına göre mi yoksa isimlere göre mi kadro çıkarıyor. Batuhan Karadeniz performansı orda da ama her maç kadroda ve ilk 11 çıkıyor buda kafalarda soru işareti sağlıyor, Şanlıurfalı oyuncuları bugün savunmasak başka ne zaman savunacağız, yıllardır Şanlıurfaspor futbolcu kadroda yok diye mücadele ederken bugün elimizin tersiyle dışarıya atıyoruz. Her futbolcunun hata yapacağı gibi Pazartesi günü yapılan Eskişehirspor maçında Halil Köçer’ in yapmış olduğu hatadan gol yiyince oyundan çıkarması , futbolcu üzerindeki psikolojisini nasıl etkiler bu genç oyuncu bir başka maçta nasıl kendine güvenir ve maça çıkar, başka hiçbir futbolcu hata yapmıyor mu lütfen Kemal Kılıç hocam seni seviyoruz ve bizim bu hassas olduğumuz konularda bizleri üzme.
Gelelim maça Eskişehirspor bu grubun şu anda açık ara puan farkı takan bir ekip olması gerekiyordu futbolcular gerçekten bu ligin üzerinde bir ekibe sahip, taktik ve oyun düzeni olarak yapılan hatalardan bu güne kadar geldi Şanlıurfaspor ilk yarı net bir golü kaçırınca beklide galibiyetten olduk,ikinci yarı ortaya konulan futbol galibiyet kadar önemliydi,bu oynanan futbolu önümüzdeki maçlarda devam ederse bu ligde puan olarak iyi yerde bitiririz.
Kupa maçında cumartesi günü kendi sahamız da karşılaşacağımız Rizespor maçında taraftarın takıma 90 dakika destek olması lazım belki de 90 dakika yetmeyecek uzatmalara kadar devam edecek umarım bu turu da atlarız ve son 8 takım arasına gireriz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49